Türkiye şehitlerine ağlarken DEM Parti'den teröristbaşı Öcalan'a özgürlük açıklaması

6 Mehmetçiğimizin şehit düşmesinin ardından HDP yani yeni adıyla DEM Parti'nin Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan'dan teröristbaşı Öcalan için özgürlük mesajı paylaşımı geldi.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda dün gece acı bir haber aldık ve 6 kahraman askerimizin şehit oldu.

Terör saldırısı sonrası tüm türkiye yasa boğulurken, DEM Parti (Eski adıyla HDP) teröristbaşı Öcalan için özgürlük çağrısı yaptı.

"ÖCALAN İLE DİYALOG BAŞLATILMALI"

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Çözüm diyalog zeminin oluşturulmasındadır. Ölümler rakamlardan ibaret görülemez. Kürt sorunu şiddetle bertaraf edilemiyor. Şiddet ve savaş sorunu derinleştiriyor. Onurlu çözüm tecridin kaldırılması ve Sayın Abdullah Öcalan ile diyaloğun başlatılmasındadır."

Sosyal medyada bu paylaşıma sert tepkiler geldi.

Türkiye şehitlerine ağlarken DEM Parti'den teröristbaşı Öcalan'a özgürlük açıklaması

DEM PARTİ DE AÇIKLAMA YAPTI

Bu paylaşımın ardından DEM Parti'den de bir paylaşım yapıldı ve "Ülkenin karanlığa sürüklenmesine, hukuksuzluğun derinleşmesine izin verme. Sayın Öcalan Kürt sorununda demokratik çözümün anahtarıdır, İmralı’dan yükselen ses barışın sesidir." ifadelerine yer verildi.

Türkiye şehitlerine ağlarken DEM Parti'den teröristbaşı Öcalan'a özgürlük açıklaması ile ilgili etiketler HDP DEM Parti Abdullah Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.