Cengiz Ünder: Üç dakikada bir pozisyona girdik, olmadı!

Rusya'da önemli olanın kaybetmemek olduğunun altını çizen Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder, kalan iki maçı kazanacaklarını söyledi. Milli yıldızlar, özellikle 2. yarıda sergiledikleri futbolu kalan 2 maçta da gösterme sözü verdi.

A Milli Takım'ın Moskova'da galibiyeti kaçıran taraf olması maç sonrası üzüntü yarattı. Üç topu direkten dönen ve Rusya ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Ay-Yıldızlılar, UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubunda 3 haftada 2 puan toplayarak hayal kırıklığı yaşadı.

Maçın ardından TRT Spor'a konuşan Hakan Çalhanoğlu ile Cengiz Ünder şunları söyledi:

SIRBİSTAN'I YENECEĞİZ

Hakan: "Kendi yaptığımız hatadan gol yedik. oyundan kopmadık. Daha iyi oynadık. Cengiz'in girmesiyle etkili olduk. Hocanın değişiklikleri güzel oldu. Önemli olan burada kaybetmemekti. Önümüzdeki maçı kazanacağız. İkinci yarıda çok iyi oynadık, pes etmedik. Bu mücadeleyi öteki maçlarda da gösteririz."

Cengiz: "Sonradan oyuna girdiğim için, katkı sağladığım için mutluyum. 3 puanı elden kaçırdık. İkinci yarı 3 dakikada bir pozisyona girdik. Zeki'nin yüzde yüzlük bir pozisyonu vardı, olmadı. Ülkemize 3 puanla dönmeyi çok istedik. Olsun, kaybetmemek de önemliydi. Önümüzde Sırbistan maçı var. O maçı mutlaka kazanmak istiyoruz."

Cengiz Ünder: Üç dakikada bir pozisyona girdik, olmadı! ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu Cengiz Ünder Rusya A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.