Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) çalışan arıyor! TIKLA-BAŞVUR

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), ülkemizin enerji bağımsızlığına katkı sağlamak amacıyla yeni bir personel alımı ilanını duyurdu. TPAO'nun yayımladığı duyuruya göre, şirketin arama ve üretim faaliyetlerini güçlendirmek adına 49 (MYO mezunu) personel alımı yapılacak. Peki, TPAO iş başvurusu için aranan şartlar neler, kimler başvurabilir, başvurulan nereden yapılacak? İşte detaylar...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından gerçekleştirilecek alımlar, Türkiye'nin dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlere bağlı olarak ortaya çıkan personel ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Peki,  TPAO iş başvurusu için aranan şartlar neler, kimler başvurabilir, başvurulan nereden yapılacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) çalışan arıyor! TIKLA-BAŞVUR

TPAO İŞ BAŞVURUSU NE ZAMAN SON BULACAK? 

TPAO, enerji sektöründeki faaliyetlerini sürdürerek, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarını milletin emrine sunma görevine kararlılıkla devam ettiğini belirtti. Bu çerçevede, TPAO Merkez Teşkilatı için yapılacak olan personel alımı, şirketin enerji bağımsızlığına ulaşma hedefine önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

TPAO İŞ BAŞVURUSU NEREDEN YAPILACAK?

Başvurular, Türkiye İş Kurumu tarafından belirlenen süre içinde gerçekleştirilebilecek. Başvuru süreci, 13 Kasım 2023 tarihinde başlayacak olup, 17 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek. Başvurular, Türkiye İş Kurumu'nun İl/Şube Müdürlükleri ile resmi web sitesi olan www.iskur.gov.tr üzerinden yapılabilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adaylar, başvuru yapmadan önce ilgili kriterleri ve başvuru detaylarını dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) çalışan arıyor! TIKLA-BAŞVUR ile ilgili etiketler TPAO
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.