Türkiye Ortak Yayın’ı sunacak isim belli oldu! İşte Pelin Çift’in hayatı

Türkiye Tek Yürek isimli ortak yayınını sunacak olan Gazeteci Pelin Çift merak edilmeye başlandı. Peki, Gazeteci Pelin Çift kimdir, kaç yaşında ve nereli? Pelin Çift evli mi? İşte detaylar…

Yaşanan deprem felaketinin ardından ulusal kanallar da üstlerine düşeni yapmak için harekete geçti. Bu akşam saat 20.00’da tüm ulusal kanallardan yayınlanacak olan bir canlı yayın organize eden kanalları temsilen bir ismin yayına katılmasına karar verildi. Yayına ilişkin hazırlıklar sürerken; yayını sunacak olan ismi, devlet televizyonu TRT belirledi.

Pek çok yardım kampanyasının başlatıldığı ve yardım seferberliğinin çığ gibi büyüdüğü deprem sonrasında bir yardım kampanyası da yayıncı kuruluşlardan geldi. Yayıncı kuruluşlar, ortak yayın ile yardım toplanacağını açıklamıştı. O yardımı toplayacak yayının sunucusu ise Gazeteci Pelin Çift oldu. Peki, Gazeteci Pelin Çift kimdir, kaç yaşında ve nereli? Pelin Çift evli mi? İşte detaylar…

ORTAK YAYIN BU AKŞAM SAAT 20.00’DA

Türkiye Ortak Yayın’ı sunacak isim belli oldu! İşte Pelin Çift’in hayatı

Pek çok ulusal kanalın aynı anda yayınlanacağı Türkiye Tek Yürek isimli ortak yayında yer alacak olan isimler netleşti. Programda; Nihat Hatipoğlu, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yer alacağı öğrenilirken, programı sunacak isim ise Pelin Çift oldu. Saat 20.00’da başlayacak olan canlı yayın öncesinde ünlü gazetecinin kim olduğu merak konusu haline geldi.

PELİN ÇİFT, PROGRAMIN SUNUCULUĞUNU ÜSTLENDİ

Tüm Türkiye’nin merak ile beklediği ortak yayının sunuculuğunu üstlenen isim ise, TRT adına programa katılan Pelin Çift oldu. 1978 yılında dünyaya gelen Pelin Çift, İzmir’de doğdu. 1997 yılından beri ekran önünde olan Pelin Çift, eğitimini Notre Dame de Sion Fransız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı. Yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi Radyo ve Televizyon Gazeteciliği Bölümü’nde yapan Pelin Çift, hava durumu sunuculuğu ile profesyonel kariyerine adım attı. Birçok medya kurumunda görev alan ve Pelin Çift Gündem ile Öteki Gündem, Gündem Ötesi, Bir Milyon Kimin? gibi programları sunan Pelin Çift, TRT1 ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya başladı. Şimdilerde 44 yaşında olan Pelin Çift, 2009 yılında Okan Akbaş ile evlenmişti.

Türkiye Ortak Yayın’ı sunacak isim belli oldu! İşte Pelin Çift’in hayatı ile ilgili etiketler Pelin Çift
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.