Türkiye Nisa bebeğe ağlıyor: Sokağa bırakılma anı saniye saniye kamerada!

Türkiye annesi tarafından terkedilen Nisa Mihriban bebeğe ağlıyor. Pendik'te Nisa Mihriban bebeğin annesi Ebru S. tarafından terkedilmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Ebru S.'nin hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırlarla yürümesi dikkat çekti. İşte yürek burkan o anlar...

Nisa Mihriban bebeği bırakan anneyi bulmak için polis ekipleri tarafından başlatılan çalışma  kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince 60 güvenlik kamerası görüntüsünün izlendi.

MALTEPE'DEN METROYA BİNDİ, PENDİK DURAĞINDA İNDİ

Ebru S.'nin Maltepe Huzurevi Metro İstasyonu'ndan metroya binerek Pendik durağında indiği bilgisi edinildi. Polis, şüpheli anne Ebru S.'nin taksiye binerek Kavakpınar Mahallesi'nde bebeği bıraktığını tespit etti.

 

NİSA BEBEĞİN TERK EDİLDİĞİ ANLAR KAMERADA

Ebru S.'nin bebeğinin terkettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde elinde bir elinde bavul diğer elinde çanta içinde bebeğini taşıyan Ebru S. Pendik metro istasyonunda kameralara takıldı. Soğukkanlı tavırları dikkat çeken Ebru S. bir süre sonra gözden kayboldu.

 

BEBEĞİ BIRAKIP ARKASINA BAKMADAN DÖNMÜŞ...

Bir diğer görüntü de Ebru S.'nin bebeği bırakıp döndüğü anlar kameralara yansıdı. Elinde sadece bavul görünen Ebru S.'nin hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırlarla yürümesi dikkat çekti. Ebru S. daha sonra bir araca binerek uzaklaşıyor.

 

 

Türkiye Nisa bebeğe ağlıyor: Sokağa bırakılma anı saniye saniye kamerada! ile ilgili etiketler Bebek Anne Pendik nisa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.