Türkiye maçını izledi, Cengiz Ünder'e hayran kaldı!

Juventus, milli yıldız Cengiz Ünder için kolları sıvadı. Merih Demiral'ın forma giydiği Juventus, Cengiz Ünder'in bir yandan da özel yaşantısını araştırarak gelen olumlu referanslar sonucu transferi yaz sezonunda tamamlamayı planlıyor.

Juventus Merih Demiral'ın ardından Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için harekete geçti. İtalyan devi milli yıldızımız için çalışmalara başladı.

Türkiye maçını izledi, Cengiz Ünder'e hayran kaldı!

CENGİZ ÜNDER'E HAYRAN KALDI

Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici Konya'da oynanan Türkiye - Fransa maçını izlemeye gelmişti. O maçta Cengiz Ünder'e hayran kalan İtalyan futbol adamı yaz transfer döneminde bu işi bitirmek istiyor.

REFERANSLAR OLUMLU GELİRSE...

Fanatik'in haberine göre; Juventus kulübü transfer için Roma ile ilk teması kurarken bir taraftanda Cengiz Ünder'in özel yaşantısını araştırıyor. Cengiz ile alakalı referanslar olumlu gelirse transfer tamamlanacak.

ÜNDER İÇİN RUGANİ + PARA

Juventus bu transfer döneminde Daniel Rugani'yi elden çıkarmaya sıcak bakıyor. Torino ekibi Cengiz Ünder transferi için Roma'ya Rugani + para teklifinde bulunacak.

Türkiye maçını izledi, Cengiz Ünder'e hayran kaldı! ile ilgili etiketler Juventus Cengiz Ünder Türkiye Merih Demiral
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.