Türkiye Kupası'nda güne damga vuran pozisyon! Hakemlerden çok tartışılacak karar...

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında İstanbulspor ile Kepez Belediyespor'un karşı karşıya geldiği mücadelesinin son bölümünde çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Süper Lig ekibi İstanbulspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda TFF 3. Lig ekibi Kepez Belediyespor'u konuk etti. Mücadeleyi 3-2 kazanan 3. Lig ekibi Kepez Belediyespor, Süper Lig ekibi İstanbulspor'u eleyerek tur atladı. Fakat maçta çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı.

GOL KARARI ÇIKMADI

Maçın 87. dakikasında yaşanan pozisyonda, Kepez Belediyespor, rakip ceza sahasının sağ çaprazından arka diğere bir serbest vuruş kullandı.

Arka direkte Ozan Can Dursun'un vuruşu kale çizgisinde kaleci tarafıdnan kontrol edildi. Fakat topun kale çizgisini geçtiği yönünde büyük tartışmalar yaşandı.

Yan hakem ya da Hakem Emre Kargın gol kararı vermedi ve oyun devam etti. Uzun süre itirazlardan sonra oyun devam etti. Türkiye Kupası'nın bu turunda VAR sistemi uygulanmadığı için pozisyon kontrol edilemedi.

İşte o anlar:

Not: Görüntüler A Spor'dan alınmıştır.

Türkiye Kupası'nda güne damga vuran pozisyon! Hakemlerden çok tartışılacak karar... ile ilgili etiketler İstanbulspor hakem Ziraat Türkiye Kupası