Antalyaspor, Sivasspor'u Kupa'da tek gole eledi

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin ilk eşleşmesi belli oldu. Sivasspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Antalyaspor, dün Galatasaray'ı eleyen Aytemiz Alanyaspor'la eşleşti. İki takım geçen sezon da Kupa'da yarı final oynamış, gülen taraf Alanya olmuştu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Sivasspor'u eleyen Antalyaspor, adını yarı finale yazdırdı. Süper Lig'de 8 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Akdeniz ekibi, Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'ndaki maçtan 0-1 galip ayrıldı. Antalyaspor'a turu getiren golü 62'de penaltıdan Fredy kaydetti.

Yarı finale gelene kadar Pendikspor ile Boluspor'u evinde, Bursaspor ile Sivasspor'u da rakip sahada mağlup eden Ersun Yanal'ın takımı kalesinde hiç gol görmedi. Sivas'taki maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. 62'de Devor Orgill ceza sahası içinde düşürüldü, maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu penaltı dedi. Penaltı vuruşunu kullanan Angola asıllı Portekizli orta saha oyuncusu kaleci Ali Şaşal Vural'ı ters köşeye yatırdı.

89'da Doğukan Sinik'in arka direkte yaptığı kafa vuruşunda gole gidn topu kaleci kurtardı. Antalyaspor 2. gole çok yaklaştı ancak 0-1'le tur atladı.

Antalyaspor, Sivasspor'u Kupa'da tek gole eledi

Akdeniz ekibi geçen Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon da yarı final oynamıştı. Kırmızı-Beyazlılar bu sezon da Aytemiz Alanyaspor'la finale çıkmak için kozlarını paylaşacak.

Giresunspor ve Adana Demirspor'u evinde geçen Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor ise bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da umduğunu bulamadı. UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamayan Yiğido, Süper Lig'de ise 23 maçta 28 puan topladı ve 11. sırada kaldı.

Antalyaspor, Sivasspor'u Kupa'da tek gole eledi ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Antalyaspor Sivasspor Ersun Yanal Fredy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.