Türkiye karşıtı Rus politikacının öldüğü iddia edildi, Duma'dan yalanlama geldi

Türkiye karşıtlığı ve ırkçı söylemleriyle bilinen Rus politikacı Vladimir Jirinovski'nin öldüğü iddia edildi. 75 yaşındaki politikacı hakkında Duma'dan yapılan açıklamada ise Jirinovski'nin hayatını kaybetmediğini ancak durumunun kritik olduğu belirtildi.

Rusya siyasetinin önde gelen isimlerinden milliyetçi milletvekili Vladimir Jirinovski'nin sağlık durumunun kötü olduğu bildirildi.

Rusya'daki bazı yayın organlarında 75 yaşındaki Jirinovski'nin öldüğü yönünde haberler yayınlanırken, parlamentonun alt kanadı Duma'nın başkanı Viyaçeslav Volodin doktorların Jirinovski'yi kurtarmak için büyük çaba sarf ettiğini bildirdi.

Türkiye karşıtı Rus politikacının öldüğü iddia edildi, Duma'dan yalanlama geldi

Sosyal medyadan açıklama yapan Volodin, Jirinovski'nin durumunun ağır olduğunu ama kurtulma şansı bulunduğunu belirterek “Umalım ki çabucak iyileşsin” ifadelerini kullandı.

Türkiye karşıtı Rus politikacının öldüğü iddia edildi, Duma'dan yalanlama geldi ile ilgili etiketler Rusya Vladimir Jirinovski iddia duma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.