Türkiye isyan etti!

Türkiye sosyal medyaya düşen bir görüntüye isyan etti. Görüntüde kızı tarafından şiddet uygulanıp merdivenden itilen annenin yaşadığı acı ve kızının öfkesi vardı. Twiitter'da görüntünün yayılması üzerine #anneyekalkanellerkırılsın etiketi açıldı. Türkiye'nin gündeminde ilk sıraya yükselen etiket altında annesine şiddet uygulayan genç kıza tepki yağdı.

Olayın nerede yaşandığı bilinmiyor. 

Bir ayakkabı mağazasında çekilen görüntülerde üst katta bir genç kız avazı çıktığı kadar bağırırken, annesi olduğu anlaşılan bir kadın ise basamakların altında mağazadaki diğer kişilerin yardımı ile ayağa kalkmaya çalışıyor. 

Acısı yüzüne yansıyan anneye çevredekiler yardım ederken genç kız bağırmaya devam ediyor. 

Mağazadaki vatandaşların tepki gösterdiği genç kızın böylesine öfkelenmesinin sebebinin ise annesinin istediği ayakkabıyı almaması olarak iddia ediliyor. 

Yine iddiaya göre bu duruma öfkelenen genç kız annesine şiddet uygulayıp merdivenden aşağıya itiyor. 

Görüntü sosyal medyada #anneyekalkanellerkırılsın tagı ile paylaşıldı. Görüntüyü görenler annesine şiddet uygulayan genç kıza tepki yağdırdı. 

On binlerce kez paylaşılan, yorum yapılan #anneyekalkanellerkırılsın etiketi Türkiye'de gündemin ilk sırasına yükseldi...

İşte yapılan paylaşımlardan bazıları...

Türkiye isyan etti!

Türkiye isyan etti! - Resim : 2

Türkiye isyan etti! - Resim : 3

Türkiye isyan etti! - Resim : 4

Türkiye isyan etti! - Resim : 5

 

 

Türkiye isyan etti! ile ilgili etiketler Anne Şiddet kızı merdiven mağaza ayakkabı #anneyekalkanellerkırılsın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.