Türkiye İş Bankası müşterisi olanlar yaşadı! 10 bin TL faizsiz nakit hizmeti, yüzde 10 indirimli fatura ödeme imkanı!

Müşteri sayısını artırma hedefi devam eden Türkiye İş Bankası, sene sonuna kadar şubeye gitmeden bünyesine dahil olanlar için kart kampanyaları ve faizsiz nakit hizmeti sunacağını açıkladı.

Yüksek enflasyon başta olmak üzere ekonomi piyasalarını direkt olarak etkileyen diğer alanlarda da olumsuz gelişmelerin kayda geçmesi, 2022 yılının ekonomik anlamda oldukça zorlu geçmesine sebep oldu. Sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde halen geçim dertleri devam eden ve 2023 yılı ile birlikte gelecek olan yeni zamlara karşı endişelenmeye başlayan vatandaşlar, yıl bitmeden borçlarını ödeyebilmek ve bütçelerini toparlayabilmek adına alternatif yollar araştırmaya başladılar.

Sene boyunca özellikle bankalar tarafından duyurulan kampanyaları yakından takip etmeye çalışan vatandaşlar, aralık ayının son iki haftasında yararlanabilecekleri avantajlı kampanyaların olup olmadığını öğrenmeye çalışırlarken beklenen haber Türkiye İş Bankası’ndan geldi. Bankacılık sektörünün en köklü kurumlarından olan Türkiye İş Bankası, sene sonuna kadar şubeye gitmeden, mobil uygulaması veya internet bankacılığı kanalı üzerinden müşterisi olacak olan tüketicilere, 3 farklı başlık altında avantajlı hizmetler sunacağını bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN YENİ MÜŞTERİLERİNE FAİZSİZ NAKİT HİZMETİ!

Türkiye İş Bankası müşterisi olanlar yaşadı! 10 bin TL faizsiz nakit hizmeti, yüzde 10 indirimli fatura ödeme imkanı!

Türkiye İş Bankası, her sene olduğu gibi 2022 senesinde de tüketicilere destek olmak amacı ile birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştirdi. Bu kapsamda senenin son nakit kampanyasını duyuran banka, yalnızca yeni müşterilerini kapsayan hizmetine ilişkin detayları paylaştı.

Türkiye İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu yeni kampanyası kapsamında 31 Aralık tarihine İşCep uygulaması üzerinden banka müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan tüm tüketicilere, 10 bin TL’ye kadar faizsiz, 5 ay azami vadeli taksitli nakit hizmeti sunacağını bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN YENİ MÜŞTERİLERİNE İNDİRİMLİ KART KAMPANYALARI!

Türkiye İş Bankası 31 Aralık tarihine kadar İşCep üzerinden müşterisi olan tüketiciler için iki farklı kategori altında indirimli kart hizmeti sunacağını açıkladı. İlk kampanyasının alışverişler için geçerli olduğunu belirten banka, Haziran 2023 tarihine kadar ilgili kredi kartı ile yapılacak olan harcamaların yüzde 10’luk kısmının iade edileceğini ifade etti.

İkinci kampanyasının doğal gaz faturalarını kapsadığını belirten Türkiye İş Bankası, 31 Aralık tarihine kadar ödenen doğal gaz faturalarının yüzde 10’unun (en fazla 100 TL) iade edileceğini bildirdi.

Türkiye İş Bankası müşterisi olanlar yaşadı! 10 bin TL faizsiz nakit hizmeti, yüzde 10 indirimli fatura ödeme imkanı! ile ilgili etiketler İş Bankası faiz kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.