Türkiye düşmanlarına Twitter'dan öyle bir cevap verdi ki...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Mücahit Arslan Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Mücahit Arslan Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

''Vatanımıza kastedenlere sahip çıkabilirler. Piyonlarına dışarıdan destek verebilirler. Ama biz boyun eğmeyeceğiz; dik duracağız. '' ifadelerini kullanan Arslan takipçileriyle bir de video paylaştı.

Milletvekili Mücahit Arslan'ın paylaştığı videoda 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ABD ve Avrupa ülkelerinden yapılan açıklamalar görülüyor. Bazı ülkelerdeki Türkiye karşıtı açıklamalar ve uygulamaların hatırlatıldığı video, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız.'' ifadelerinin yer aldığı duygusal konuşmasıyla son buluyor.

İşte Arslan'ın yaptığı paylaşım ve video...

Türkiye düşmanlarına Twitter'dan öyle bir cevap verdi ki... ile ilgili etiketler mücahit arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'nin cenazesinde bando takımı "Çağrı" müziği detayı!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin cenazesi Kum’a götürülmek üzere Tahran Mihrabad Havalimanı'na indirildiğinde bando takımı tarafından Çağrı filminin müziği çalındı.