Türkiye doğalgaz merkezi haline geliyor! Tarih verildi

Rusya: Gazprom yetkilileri Türkiye'de doğalgaz merkezi konusu için Türk yetkililerle görüşüyor. Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, ''Türkiye'deki gaz merkezi, gaz fiyatlandırma mekanizması için araçlar sağlayabilir'' açıklamasında bulundu. Rusya aynı zamanda doğalgaz merkezi için de tarih de verdi. İşte detaylar...

Birçok ülkeyi etkilemesi beklenen doğal gaz merkezinin Türkiye'de oluşturulması bekleniyor. Söz konusu teklif Rusya lideri Putin'den gelmişti. Putin'den sonra bir açıklama da Başbakan Yardımcısı Novak'tan geldi.

Türkiye doğalgaz merkezi haline geliyor! Tarih verildi

Putin, "Avrupalı tüketiciler için doğal gaz fiyatı büyük oranda Türkiye'deki merkezde belirlenecek. Avrupa'nın kendi merkezlerinde olanlar çılgınca" demişti.

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, konuyla ilgili açıklamasında "Türkiye'deki gaz merkezi, gaz fiyatlandırma mekanizması için araçlar sağlayabilir" ifadelerini kullandı.

Novak, "Türkiye'de potansiyel bir doğal gaz merkezi kurulmasına ilişkin karar 2023'te alınacak" diyerek doğal gaz merkeziyle ilgili ilk tarihi de verdi.

Türkiye doğalgaz merkezi haline geliyor! Tarih verildi ile ilgili etiketler ekonomi doğal gaz Vladimir Putin
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.