Türkiye Cumhuriyeti'nden dost Filipinler halkına baş sağlığı ve destek

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı yazılı bir açıklamayla 'dost' Filipinler'e baş sağlığı ve acil şifalar diledi. Filipinler Hava Kuvvetleri'ne ait personel taşıyan bir uçağın Jolo adasında çakılmasının ardından ilk belirlemelere göre 17 kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda yaralı var.

Filipinler Hava Kuvvetleri'ne ait bir uçuk Jolo adasına düştü. Faciada en az 17 kişinin hayatını kaybettiği ve 40 kişinin ise yaralı olduğu bildirildi. Hala bulunamamış olan askerleri arama çalışmaları ise sürüyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nden dost Filipinler halkına baş sağlığı ve destek

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

17 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 'Filipinler Hava Kuvvetleri’ne ait bir uçağın 4 Temmuz 2021 tarihinde Sulu vilayetine bağlı Jolo adasında düşmesi sonucu en az 17 kişinin hayatını kaybettiği, 40 kişinin ise yaralandığı büyük üzüntüyle öğrenilmiştir. Dost Filipinler halkının ve hükümetinin kederini paylaşıyor, bu elim kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz' denildi.

 

Kaynak: İHA

Türkiye Cumhuriyeti'nden dost Filipinler halkına baş sağlığı ve destek ile ilgili etiketler Filipinler Dışişleri Bakanlığı Türkiye Açıklama destek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.