Türkiye, Ceren Özdemir için tek yürek oldu!

Sosyal medya kullanıcıları, dün gece evine gireceği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından öldürülen balerin Ceren Özdemir için birçok paylaşımda bulundu. Cinayetlerde verilen cezaları az bulan kullanıcılar, yetkilileri yaptırımların arttırılması konusunda göreve çağırdı.

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, dün akşam saatlerinde evine gireceği sırada henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından bıçaklanılarak öldürüldü. 

REKTÖRDEN AÇIKLAMA

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Rektör Ali Akdoğan, akşam saatlerinde Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'ndeki evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ceren Özdemir'in, ailesine başsağlığı diledi.

Hastane yetkililerinden bilgi alan Akdoğan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı öğrenince Tıp Fakültesi dekan yardımcısını arayarak gerekli müdahalelerin acil yapılması yönünde talimat verdiğini ve zaten tüm doktorların anında intikal ettiğini söyledi.

Türkiye, Ceren Özdemir için tek yürek oldu!

KALBİNDEN VE GÖĞSÜNDEN BIÇAKLANMIŞ

Akdoğan, şunları kaydetti:

"Doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuz göğsünden ön taraftan, kalbin sağ yanından muhtemelen büyük bir bıçakla yaralanmış. Çünkü doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş bıçak. Vücudun ana damarını kesmiş ve karaciğere de saplanan büyük bir facia. Doktorlarımız ellerinden gelen bütün çabayı ortaya koymuşlar. Zaten çocuğumuz gelene kadar kan kaybetmiş. Aldığım bilgiye göre okulundan çıkıyor, evine gelirken bir yere uğruyor. Oradan eve gelince zile basıyor ve yukarıdan ablası anahtarı atıyor. O ara biraz geç kalınca ablası aşağı indiğinde bakıyor ki evladımız kan içinde yatıyor. Burada tıbbi anlamda sağ olsun doktorlarımız tüm tıbbi müdahaleleri yapmalarına rağmen evladımızı ne yazık ki kaybettik."

"Devletimiz, yetkililerimiz bu katili, haini, caniyi inşallah en kısa sürede bulacaklar ve Türk adaletinin, Türk hukukunun önüne inşallah çıkaracaklar. Bundan hiç şüphem yok. Türk adaleti inşallah ona hak ettiği gerekli işlemi yapacaktır." diyen Akdoğan, şöyle devam etti:

"Bizim bir evladımız, kardeşimiz, bir çocuğumuz, üniversitemizin bir öğrencisi evladımızı ne yazık ki kaybettik. Başımız sağ olsun. Allah bizleri böyle olaylarla karşılaştırmasın. Üniversitemiz öğrencilerinin her türlü can güvenliği, mal güvenliği, emniyetlerine, her konuda böyle inanın kendi çocuklarım gibi hassas davranıyorum ama ne yazık ki işte böyle Ordu gibi iyi insanların yaşadığı bir ilde böyle cani, bir tane hain, katil, vatan haini, insan haini, ne diyelim ki buna cani. Ne yazık ki evladımızın canına kıydı. Başımız sağ olsun, Ordumuzun üniversitemizin, ailenin başı sağolsun."

Türkiye, Ceren Özdemir için tek yürek oldu! - Resim : 2

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Ceren Özdemir'in ölüm haberinin yayılmasının ardından sosyal medya kullanıcıları, kadın cinayetlerinin son kurbanı için birçok mesaj attı. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Twitter'da kullanıcılar, yetkililere seslendi. İşte o mesajlardan birkaçı;

Türkiye, Ceren Özdemir için tek yürek oldu! - Resim : 3



Türkiye, Ceren Özdemir için tek yürek oldu! - Resim : 4

Türkiye, Ceren Özdemir için tek yürek oldu! - Resim : 5

Türkiye, Ceren Özdemir için tek yürek oldu! - Resim : 6
O CEZALARA ARTIK AF YOK

İnfaz düzenlenmesi konusunda Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e talimat veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, altı suça asla indirim yapılmamasını istedi. Erdoğan’ın indirime karşı çıktığı suçlar, terör, mükerrer suçlar, cinsel istismar, uyuşturucu, kasten adam öldürme ve organize suçlar olarak sıralandı.

 



Türkiye, Ceren Özdemir için tek yürek oldu! ile ilgili etiketler Ordu cinayet Altınordu Futbol Kulübü Kadın Cinayeti Ceren Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.