Türkiye bu manşetleri unutmayacak!

FETÖ'nün medya yapılanmasının 'darbe çağrışımı' davasından hapis cezasına çarptırılan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak dün tahliye edildi ancak halkın vicdanında hala 'müebbet' cezaları var.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan’ın da arasında bulunduğu 6 kişi Yargıtay’ın bozma kararının ardından yeniden yargılandılar.

Mahkeme, tutuksuz sanık Mehmet Altan'ın beraatine, tutuklu sanıklar Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'ın ise yattıkları süreyi göz önünde bulundurarak adli kontrolle tahliyesine karar verdi.

HALKIN VİCDANINDA MÜEBBET CEZASINA MAHKUMLAR

Mahkeme kararı üzerine, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak dün akşam saatlerinde tahliye edildi. Altan tahliyesinin ardından yaptığı ilk açıklamada “O kadar mutlu çıkamıyorsun. İçeride kalan çocuklar var, binlerce masum yatıyor içeride sevinemiyorsun. Çocuklar suçsuzlar ve içeride kalıyorlar." sözleriyle daha çıkar çıkmaz içerideki FETÖ'cüleri aklamaya çalıştı.

Türkiye bu manşetleri unutmayacak!

 KUMPASLARA SAHİP ÇIKMIŞLARDI

Ilıcak ve Altan kardeşler, FETÖ’nün sahte belgelerle hazırladığı tespit edilen Balyoz ve Ergenekon kumpaslarına sahip çıkmış medya organlarında savunmuşlardı. Bu nedenle tahliye olmalarına rağmen halkın vicdanında müebbet cezasına mahkumlar...

İşte Ahmet Altan'ın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Taraf gazetesinin FETÖ kumpasına zemin hazırlayan o manşetleri:

Türkiye bu manşetleri unutmayacak! - Resim : 2

Türkiye bu manşetleri unutmayacak! - Resim : 3

Türkiye bu manşetleri unutmayacak! - Resim : 4

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ SALTANATI YIKILACAK"

Nazlı Ilıcak ise 4 yıl önce FETÖ yayın organı Bugün TV ekranlarında "Türkiye Cumhuriyeti saltanatı yıkılacak" diye diyerek Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş iktidarına göz dağı vermişti.

 

Türkiye bu manşetleri unutmayacak! ile ilgili etiketler FETÖ Nazlı Ilıcak Ahmet Altan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.