Türkiye bu cinayeti konuştu: 10 yıl sonra yeniden şüpheliler listesine girdi

Didem Arslan Yılmaz, Türkiye'nin konuştuğu şüpheli cinayet olayında yaşanan gelişmeyi açıkladı. 73 yaşındaki adamın sır ölümüyle ilgili 10 yıl önce beraat alan 45 yaş küçük eş Rukiye, yeniden şüpheliler listesine girdi.

Kayıpları ve cinayetleri aydınlatan Didem Arslan Yılmaz, Türkiye'nin konuştuğu o olay hakkında açıklama yaptı. 73 yaşındaki adamın esrarengiz ölümünde genç eşi Rukiye, yeniden şüpheliler listesine girdi. 

Yayında 11 ay cezaevinde tutuklu yargılanıp serbest bırakılan ve ardından beraat eden Rukiye ile ilgili pek çok çelişki ortaya çıktı.

RUKİYE, 45 YAŞ BÜYÜK KOCASININ KATİLİ Mİ?

Rukiye, “Katil değilim” dedi, stüdyoya geldi, 50 gün stüdyoda kaldı. Çelişkiler çoğaldı, çember daraldı. Rukiye’nin gizli aşkları ortaya çıktı. Rukiye, 25 Mart’ta aniden minik kızını da bırakıp stüdyodan kaçtı. Kaçak Rukiye, gizemli Ömer’e sığındı. Ömer’in cinayete ortak olduğu iddia edildi. Sorular Rukiye’nin kaçışı ile arttı.

10 YIL SONRA ŞOK MAHKEME KARARI!

Beklenen haberi aylar sonra stüdyoda Didem Arslan Yılmaz açıkladı. Rukiye’yi serbest bırakan gerekçeli karar yayınlarda tek tek çökertildi. Mahkeme, Rukiye hakkında verilen kesinleşmiş beraat kararını kaldırdı ve Türkiye’nin konuştuğu Rukiye şüpheli listesine girdi.

Babalarının ölümü ile ilgili genç eş Rukiye’yi suçlayan Mercan stüdyoda gözyaşlarına boğuldu. 10 yıllık sır dolu cinayette şok gelişme alkışlarla kutlandı.

Türkiye bu cinayeti konuştu: 10 yıl sonra yeniden şüpheliler listesine girdi ile ilgili etiketler cinayet Şüpheli didem arslan rukiye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.