Türkiye bir diktatörlük, Erdoğan da bir diktatör değil!

Uzun süredir hem yurt içi, hem de yurt dışındaki Recep Tayyip Erdoğan muhalifleri, Türkiye'nin bir "diktatörlük" rejimine sürüklendiğini öne sürüyor.

Bu çevreler tarafından, girdiği her seçimden ezici bir üstünlükle çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sık sık "diktatör" yakıştırması yapılıyor.

"Bağımsız" olduğunu öne süren, ancak FETÖ operasyonlarının ardından örgütle bağlantılı yazarlara kucak açan ve yayın yönetmeninin FETÖ'cülerle gizli yazışmaları ortaya çıkan T24 sitesi bu söylemlerin sıkça dile getirildiği bir platform olarak öne çıkıyor.

Bu çerçevede T24'ün yazarlarından Metin Münir'in bugünkü köşe yazısı dikkat çekti.

FERLJNGEGH

Kamuoyunun, "Habertürk'ün kurucusu Ufuk Güldemir'in suratına tükürdüğü adam" olarak tanıdığı Metin Münir, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diktatör, Türkiye'nin de diktatörlük olmadığını kanıtlayan isim olarak medya tarihine geçti.

Metin Münir, "Adını koyalım arkadaşlar: TC bir diktatörlüktür" başlığını taşıyan yazısında Türkiye'nin bir "diktatörlük" olduğunu öne sürse de yazısının sonunda kendisini yalanlamayı başardı.

Metin Münir yazısında şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye’de kağıt üstünde kuvvetler ayrılığı, uygulamada kuvvetler birliği vardır.

Cumhurbaşkanı, Meclis’e ve yargıya hakimdir. Meclis ve yargı Cumhurbaşkanı’nı yönlendiremez, kısıtlayamaz.

Anayasa değişikliği referandumdan geçerse gücün tek elde toplanma olgusu daha da güçlenecektir.

Türkiye, Amerikan Anayasası’nda yapılan Birinci Değişiklik’te sıralanan ve tarif edilen özgürlüklerin hiçbirine sahip değildir.

Din Özgürlüğü yoktur, Konuşma Özgürlüğü yoktur, Basın Özgürlüğü yoktur, Toplantı Özgürlüğü yoktur, Dilekçe Hakkı yoktur.

Daha doğrusu, vardır da yoktur.

Kağıt üzerinde veya lafta vardır ama uygulamada yoktur, Amerikan Anayasası anlamında yoktur.

Bir ülkede kuvvetler ayrılığı yoksa (ki Türkiye’de yoktur), basın özgür değilse (ki değildir), o ülke demokrasi değildir.

O ülke diktatörlüktür.

Bunun bir kanıtı daha var:

“Bu ülke diktatörlüktür,” dediğinizde hapse atılmak."

ŞU ANA KADAR METİN MÜNİR TUTUKLANMADI

Yazısıda "Türkiye diktatörlüktür" diyen, ayrıca bir diktatörlük rejiminde “Bu ülke diktatörlüktür,” dediğinizde hapse atılacağınızı öne süren Metin Münir'in şu ana kadar gözaltına alındığına dair bir haber ajanslara düşmedi.

Ve Metin Münir bugünkü yazısı ile Türkiye'nin diktatörlük, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da diktatör olmadığını resmen kanıtlamış oldu.

Türkiye bir diktatörlük, Erdoğan da bir diktatör değil! ile ilgili etiketler Erdoğan T24 FETÖ metin münir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.