Türkiye beşik gibi sallanıyor! Peş peşe korkutan depremler...

Türkiye depremlerle sallanıyor! Vatandaşları panikleten depremlerin ilki, akşam saati Muğla'da meydana gelirken; dakikalar sonra Kahramanmaraş ve Malatya'da da peş peşe deprem oldu. İlerleye saatlerde ise önce önce Ege Denizi'nde daha sonra ise Akdeniz açıklarında depremler meydana geldi.

Türkiye'nin dört bir köşesi beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

Çanakkale (3.8) ve Adana'da (3.3) bugün yaşanan depremin ardından, akşam saati Muğla 3.6 büyüklüğünde bir deprem ile sallandı.

Ülkenin bastısında yaşanan bu depremden dakikalar sonra Kahramanmaraş (3.8) ve Malatya'da da (3.8) peş peşe deprem oldu.

İlerleye saatlerde ise önce önce Ege Denizi'nde daha sonra ise Akdeniz açıklarında depremler meydana geldi.

MUĞLA'DA KORKUTAN DEPREM

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü 3.6 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün Dodurga-Fethiye olduğunu bildirdi. Kandilli verilerine göre deprem 21:47 sıralarında yerin 20.4 km altında gerçekleşti.

KAHRAMANMARAŞ BEŞİK GİBİ

Kandilli verilerine göre Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 21:57 sıralarında yerin 5 km altında 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

MALATYA MARAŞ'TAN FARKSIZ

Maraş'ta yaşanan depremin ardından Malatya'nın Yeniköy-Darende konumunda da 3.8 şiddetinde bir deprem daha yaşandı.

EGE GECE YARISI KORKUTTU

Kandilli Rasathanesi'nden edinilen bilgiye göre; saat 0:37 sıralarında Ege Denizi'nde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

BİR DEPREM DE AKDENİZ AÇIKLARINDAN GELDİ

Kandilli'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01:40'da Akdeniz'de Girit Adası açıklarında 3.4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

 

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Peş peşe korkutan depremler... ile ilgili etiketler Türkiye deprem Kandilli Rasathanesi Muğla Kahramanmaraş Çanakkale Ege Denizi Akdeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.