Türkerler Holding'den Manisa'ya dev yatırım!

Türkerler Holding, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak yeni jeotermal enerji santralleri (JES) yılda 360 milyon kW/h enerji üretiyor.

Şimdiye kadar Manisa Alaşehir'de jeotermal enerjiye 200 milyon dolar yatırım gerçekleştiren Türkerler Holding, Manisa Alaşehir'de kurulu gücü 48 MW olan 2 adet Jeotermal Enerji Santrali ile yılda 360 milyon kW/h enerji üretiyor.

Daha önce yaptığı açıklamada bölgede jeotermal enerji yatırımlarının süreceğini vurgulayan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, şunları kaydetmişti:

"JES 3 santrali yapımından sonra sırasıyla JES 4, 5, 6, 7 ve 8 yatırımlarını da tamamlayarak toplam 248 megavatlık kapasiteye ulaşmayı planlıyoruz. Bu yeni santrallerin toplam yatırım tutarı 664 milyon dolar seviyesinde olacak. Tüm bu santraller devreye girdikten sonra yıllık enerji üretim hacmi 1,8 milyar kilovatsaate ulaşacak ve bölge bir jeotermal enerji üssü haline gelecek. Tüm bu yatırımlarımızla bölgeye toplamda bir milyar dolar değerinde katkı sağlamış olacağız" 

Türkerler Holding'den Manisa'ya dev yatırım! ile ilgili etiketler Türkerler Manisa jeotermal enerji
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.