Türker İnanoğlu'ndan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Ünlü yapımcı, yönetmen ve iş insanı Türker İnanoğlu, geçtiğimiz cumartesi günü evinde geçirdiği talihsiz kaza sonucu kalça kemiğini kırdı. Kalça kırığı ve solunum rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Türker İnanoğlu, enfeksiyon nedeniyle ameliyat edilemedi. İşte Türker İnanoğlu'nun son sağlık durumu...

Türk sinemasının 'Bay Sinema'sı Türker İnanoğlu (87), geçtiğimiz cumartesi günü evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Evinde düşen İnanoğlu'nun kalça kemiği kırıldı. Usta isim kalça kırığı ve solunum rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Daha önce bel fıtığı ameliyatı olan İnanoğlu'nun evde düşmesi sonucu kalçasında kırık oluştu. Hastaneye kaldırılan İnanoğlu'nun ameliyat olması gerektiği ancak enfeksiyon nedeniyle ameliyat edilemediği öğrenildi.

HASTANEDE TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR

87 yaşındaki Türker İnanoğlu 2019'da akciğerlerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle kan hastalığı tedavisi görüyordu. Bu nedenle solunum rahatsızlığı da yaşayan İnanoğlu'nun tedavisi özel bir hastanede devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Doktorlar, ünlü yapımcının sağlık durumundaki gelişmelere göre operasyon kararını verecek.

 Türker İnanoğlu'ndan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Türker İnanoğlu, 2018’de sinema dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’ne layık görülmüştü.

Üretkenliği nedeniyle ‘Bay Sinema’ olarak değerlendirilen Türker İnanoğlu, bu özelliğinin yanı sıra birçok oyuncuyu keşfetmesiyle de Yeşilçam’a damgasını vurdu. İnanoğlu’nun keşfettiği oyunculardan biri de Türkan Şoray’dı.

 

Türker İnanoğlu'ndan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Türker İnanoğlu