Turkcell'in gizemli asker reklamı alkış aldı... Salt vatan sevgisi!

Türk ordusu, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve PKK/YPG hedeflerini ortadan kaldırmak amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı tüm kararlılığı ile sürdürüyor.

Harekatta bugün Resulayn ilçesinin Tel Halef ve Asfar Neccar YPG/PKK'lı teröristlerden kurtarıldı. Harekat kapsamında Tel Abyad ve Resulayn'da toplam 13 köy terörden arındırıldı.

Operasyon planlandığı gibi başarıyla devam ederken şu ana kadar 350'ye yakın terörist etkisiz hale getirildi.

ÇATLAK SESLERE RAĞMEN TÜRKİYE TEK YÜREK: BİZ BİZE YETERİZ!

Diğer yandan, Barış Pınarı Harekatı Türkiye'yi tek yürek haline getirirken bazı çatlak seslere karşın, vatandaşların sınır ötesinde yeni destanlar yazan kahraman Mehmetçiğe desteği tam...

Sınır hattından gelen ilk görüntülerde de Türk ordusunun cesur ve şerefli askerlerinin bu desteği ve duaları arkasında hissettiği, moral olarak üst seviyede olduğu gözlendi.

TURKCELL'İN REKLAM FİLMİ TÜM TÜRKİYE'Yİ DUYGULANDIRDI

Türkiye'nin dört bir yandan kuşatıldığı şu günlerde, ciddi badireler atlatan ve büyük sınavları başarıyla veren Türk Silahlı Kuvvetlerine ve operasyon bölgesindeki kahraman Mehmetçiğe bir destek de Turkcell'den geldi.

Barış Pınarı Harekatı'nın başlaması ile birlikte televizyon kanallarında yayınlanmaya başlanan Turkcell'in yeni reklam filmi büyük ilgi çekti ve vatandaşları duygulandırmayı başardı.

35 saniye süren reklam filminde, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. Kanaatinle, imanınla, itaatınla, hiçbir korkunun yıldıramadığı demir gibi temiz kalbinle, düşmanı nihayet alt eden büyük gayretin için, gönül borcumu ve teşekkürümü söylemeyi nefsime en aziz bir borç bilirim." sözlerine yer verildi.

Atatürk'ün kahraman Türk askeri için sarf ettiği bu sözler eşliğinde, Türk askeri ile ailelerinin kucaklaşma görüntülerine yer verildi.

Reklam, "80 milyonun yüreği evlatları için atıyor. Çünkü Mehmetçiklerimize gönülden bağlıyız biz." ifadesi ile son buldu.

SALT VATAN SEVGİSİ: FİRMANIN İSMİ REKLAMDA YER ALMADI!

Reklam filmindeki en önemli nokta ise kampanyada Turkcell'in isminin hiçbir şekilde kullanılmaması oldu.

Turkcell yönetimi ve reklam ajansı, böylesine hassas bir konunun anlatıldığı reklam filminde çok nahif bir tutum benimseyerek, markayı Mehmetçiğin önüne geçirmemek amacıyla ön plana çıkarmamayı tercih etti.

Ancak reklam filminin Turkcell'e ait olduğu, firmanın daha önceki kampanyalarında kullandığı "İşimize, müşterilerimize, ülkemize gönülden bağlıyız" sloganı ile "Mehmetçiklerimize gönülden bağlıyız biz." sloganının benzerliği ile ortaya çıktı.

Reklamın seslendirmesini Turkcell'in kurumsal sesi, tiyatro oyuncusu Ali Poyrazoğlu'nun yapması da reklamın Turkcell şirketine ait olduğunun bir başka göstergesi olarak kayıtlara geçti.

Turkcell yönetiminin bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından çok şık bir davranış olarak görülürken, reklam filmi büyük beğeni topladı. / SuperHaber

Turkcell'in gizemli asker reklamı alkış aldı... Salt vatan sevgisi! ile ilgili etiketler Turkcell Reklam Barış Pınarı Harekatı reklam filmi Mehmetçik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.