Turkcell'den evlere sürpriz hediye! 12 kg'lık ev tüpünün fiyatı, dibe çekildi! Son 1 hafta!

GSM sektörünün devlerinden olan Turkcell, yeni yıla girmeden sürprizini duyurdu. Mevcut müşterilerinin aile ekonomilerine katkıda bulunmak isteyen firma, indirimli ev tüpü kampanyasını paylaştı.

2021 yılının son haftalarından bu zamana kadar olumsuz göstergelere sahip olan ekonomi piyasaları, vatandaşların bir yılı aşkın süredir büyük bir geçim derdinin içerisinde yer almalarına sebebiyet verdi. Döviz kurlarında, altın fiyatlarında ve ekonomik alanları direkt olarak etkileyen diğer alanlarda ortaya çıkan büyük problemler hem ülkemizde hem de dünya ülkelerinde enflasyonun yükselmesine ve dolayısı ile de gündelik hayat şartlarının günden güne ağırlaşmasına yol açtı.

Uzunca bir süredir bütçeleri dahilinde geçinmekte, temel ihtiyaçlarını karşılamakta ve diğer giderlerini finanse etmekte güçlük çeken vatandaşlar, yaşam alanlarından çıkamamaya başladı. Lüks alışkanlıklarına tamamen veda etmek durumunda kalan hatta ve hatta alım güçleri düştüğü için bazı temel ihtiyaçlarını dahi lüks olarak değerlendirmeye başlayan tüketiciler, 2023 yılı ile birlikte gelecek olan yeni zamlar konusunda endişelenmeye başladı.

Vatandaşların geçim dertleri devam ederken hem kamu kanalından hem de özel sektörden birçok farklı kategori altında destek paketleri duyurulmaya başlandı. Bu kapsamda özel sektör kanalından gelen son destek haberinin sahibi olan Turkcell, mevcut müşterileri için yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

Bir süredir mevcut müşterileri için yalnızca GSM sektöründe değil diğer hizmet sektörlerinde de kullanılmak üzere avantajlı kampanyalar düzenleyen Turkcell, ev ekonomisine katkıda bulunabilmek amacı ile indirimli tüp kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Firma, 27 Aralık tarihine kadar geçerli olacak olan yeni kampanyasına dair detayları paylaştı.

TURKCELL BİZCE MÜŞTERİLERİNE İNDİRİM EV TÜPÜ KAMPANYASI!

Turkcell'den evlere sürpriz hediye! 12 kg'lık ev tüpünün fiyatı, dibe çekildi! Son 1 hafta!

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru paylaşan Turkcell, İpragaz ile iş birliği yaptığını açıkladı. Yeni iş birliği kapsamında Turkcell Bizce müşterilerine 12 kg’lık ev tüpü alımlarında indirim tanımlanacağını ifade eden firma, indirimli fiyatı 285 TL olarak bildirdi.

TURKCELL İNDİRİMLİ EV TÜPÜ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

GSM firması İpragaz ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında düzenlenen indirimli ev tüpü kampanyasından yararlanmak isteyen Turkcell Bizce müşterilerinin, uygulama üzerinden veya IPRAGAZ yazıp 2263’e yollayarak bir kod almaları gerektiğini ifade etti. Söz konusu kodun tüp siparişlerinde İpragaz bayisine verilmesi gerektiğini belirten Turkcell, kodun girilmesi ile birlikte indirimin tanımlanacağını açıkladı.

Turkcell'den evlere sürpriz hediye! 12 kg'lık ev tüpünün fiyatı, dibe çekildi! Son 1 hafta! ile ilgili etiketler Turkcell Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.