Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa 2021 maçını Halil Umut Meler yönetecek

Geçen sezonun lig ve kupa şampiyonu Beşiktaş ile kupa finalisti Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa 2021 maçını Halil Umut Meler yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan yazılı açıklamaya göre, müsabakanın yardımcı hakemleri, Süleyman Özay ve Candaş Elbil, dördüncü hakemi ise Atilla Karaoğlan olacak.

Katar'daki Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa maçının hakemi Halil Umut Meler oldu. Son şampiyon Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor'un 5 Ocak 2022 Çarşamba günü Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu'ndaki karşılaşma saat 20.45'te başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan yazılı açıklamaya göre, müsabakanın yardımcı hakemleri, Süleyman Özay ve Candaş Elbil, dördüncü hakemi ise Atilla Karaoğlan olacak.

Halil Umut Meler bu sezon Süper Lig'de Galatasaray-Fenerbahçe derbisini de yönetmişti. Kısa süre önce UEFA'nın Elit Hakemler kategorisine yükselttiği 1986 doğumlu Meler, bugün de ligde Hatayspor-Konyaspor maçında düdük çalacak.

Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa 2021 maçını Halil Umut Meler yönetecek ile ilgili etiketler Katar Beşiktaş Antalyaspor Halil Umut Meler tff süper kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.