Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'dan haklı isyan!

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, BİPMobil, YaaniTR ve Fizy gibi uygulamaları yaptıklarında kendilerine yönelen "Neden Yapıyorsunuz ki, yapılmışı var" eleştirilerini, son yaşanan dolar saldırısının ardından içi sızlayarak hatırladığını söyledi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, ABD ile yaşanan krizine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

"Türkiye'nin Turkcell'i olarak yerli dijital ürünler geliştirme gayemiz doğrultusunda, çağın petrolü datamızı ülkemizde tutuyoruz." diyen Terzioğlu, Türkiye'nin mesajlaşma platformu @BiPMobil ve arama motoru @YaaniTR, bugünün ihtiyaçlarına yanıt veren yerli uygulamaların en iyi örneklerinden olduğunu ifade etti. 

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'dan haklı isyan!

Bu yerli uygulamaları ürettiklerinde karşılaştıkları tepkiyi içi sızlayarak hatırladığını belirten Terzioğlu, "Türkiye’nin anlık mesajlaşma platformu @BiPMobil’i, Türkiye’nin arama motoru @YaaniTR’yi, müzik platformu @fizy’i yaptığımızda “Neden yapıyorsunuz ki, yapılmışı var.” diyenleri hatırlayınca insanın içi sızlıyor. Var ol Türkiye. Varsan biz de varız." dedi. 

"WHATSAPP KULLANMA, BİP KULLAN"

SuperHaber, önceki gün sosyal medyada başlayan "WhatsApp kullanma Bip kullan" kampanyasına destek vermişti. Bip'i sadece Turkcell aboneleri değil tüm gsm operatör aboneleri anlık mesajlaşma için kullanabiliyor.

Turkcell Genel Müdürü'nün paylaşımları sonrası takipçilerinden gelen yorumlar da Kaan Terzioğlu'nun işaret ettiği yöndeydi. 

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'dan haklı isyan! - Resim : 2

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'dan haklı isyan! - Resim : 3

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'dan haklı isyan! - Resim : 4

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'dan haklı isyan! - Resim : 5

YAANİTR NEDİR?

YAANİ, abonelerin İnternet’te gezinmelerini ve arama yapmalarını sağlayan arama motorudur. YAANİ ilk önce yerel içeriklere öncelik verir.

YAANİ, abonelerinin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. İnternetteki tüm bilgilere erişim sağlamanızı ve merak ettiğiniz bütün sorulara yanıt bulmanızı kolaylaştırır. YAANİ, favori web sitelerinizi kaydetmenizi ve paylaşmanızı sağlayan özelleştirilebilir bir arama motorudur. Bunun yanı sıra, Turkcell abonesi olarak, YAANİ uygulamasını indirdiğinizde ve aktif kullandığınızda internet paketi kazanırsınız.

YAANİ eğlencelidir, ücretsizdir ve kullanımı kolaydır!

NASIL KULLANILIR?

YAANİ’yi; Masaüstü veya Mobil Web tarayıcınız üzerinden https://yaani.com.tr adresine girerek ya da mobil cihazlarınıza YAANİ uygulamasını Google Play ve App Store üzerinden indirerek kullanılabilirsiniz.

YAANİ Uygulaması iOS’un 10 ve Android’in 4.1 ve üzeri işletim sistemi olan mobil cihazlarına indirilebilmektedir.

https://yaani.com.tr adresine ise Google Chrome ve Safari tarayıcılarının güncel sürümlerinden ulaşabilirsiniz. Yakında https://yaani.com.tr adresine tüm tarayıcılardan ulaşılabileceksiniz.

BİP NEDİR?
BiP tüm sevdiklerinizle yeni nesil "anlık mesajlaşma" , "sesli ve görüntülü görüşme" deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulamadır. Resimlerinizi, videolarınızı, ses kayıtlarınızı ve mesajlarınızı hiçbir yerde olmayan eğlenceli içerikle anında ve ücretsiz gönderebilirsiniz.

BiP tüm operatör abonelerinin kullanabildiği bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

FİZY NEDİR?
Müzik
Milyonlarca şarkı ve video klibi bulabileceğin bir müzik platformuyum. Benimle en sevdiğin müzikleri dinleyebilir, yeni şarkıları keşfedebilir ve mükemmel bir koleksiyon oluşturabilirsin. Hem de internetinden harcamadan!..

Yüksek Ses Kalitesi
Müzik dinlerken en küçük sesleri bile yakala diye, fizy'de şarkılar yüksek ses kalitesinde.

Çok Özel fizy İçerikleri
Başka hiçbir yerde bulamayacağın, çok özel fizy konserler ve akustik çekimlerle müzik keyfin çok daha premium!

Çalma Listeleri
Uzman arkadaşlarım tarafından hazırlanmış, ruh haline uygun hazır listelerin keyfini çıkar! İstersen sana özel Haftalık Keşif Listesi ile uçsuz bucaksız müzik arşivimi keşfe çıkarsın.

Yeni Çıkanlar, En Sevilen Radyo Kanalları
Dilersen son çıkan single ve albümleri dinler, dilersen kendini Türkiye’nin sevilen radyolarının akışına bırakırsın!

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'dan haklı isyan! ile ilgili etiketler Kaan Terzioğlu turkcell genel müdürü bip fizy YaaniTR
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.