Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'a parti tepkisi! Orman yangınları sürerken....

Türkiye'nin farklı bölgelerinde orman yangınlarını söndürme çalışmaları için ekipler ve vatandaşlar seferber olmuşken, Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray ve Cihan Ünal'ın 36 yaşındaki yapımcı kızları Yağmur Ünal’ın geçtiğimiz cumartesi Nişantaşı’nda bir evde düzenlenen gece partisine katılması büyük tepki çekti. Bina sakinleri, “Yazıklar olsun. Ülke yanıyor, siz eğlence yapıyorsunuz. Alevli pasta da gelecek mi’ diye tepki yağdırdı.

Türkan Şoray'ın Cihan Ünal'dan olan kızı Yağmur Ünal yaptığı hareketle tepkileri üzerine çekti. Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ülkemizde de yangınlar yüreğimizi parçaladı. Devlet-Millet el ele yangınları söndürmek için gece gündüz çalışırken, kimileri normal hayatından ödün vermedi. Bunlardan biri de efsane oyuncu Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal oldu.

Yağmur Ünal


Saklambaç'ta yer alan habere göre; Güzel yapımcı İstanbul Nişantaşı'ndaki Hüsrev Gerede Caddesi'deki bir evde gerçekleşen partiye arkadaşları ile gitti. Yağmur Ünal'ı gören bina sakinleri bu duruma sessiz kalmadı.


PARTİNİN YAPILDIĞI BİNADAKİLER TEPKİ YAĞDIRDI

Türkan Şoray'ın birçok röportajında çok özel biri olduğunu söylediği kızına yakışmayan davranışlarda bulunduğunu Yağmur'un yüzüne söyleyen partinin yapıldığı binada oturanlar, "Genç ve güzelsin. Parti de hakkın. Ancak senin duyarlı olman gerekmez mi? Yangınlar bizi ağlatırken, parti yapıp eğlenmek nasıl bir duygu. Bir de yangınla ilgili paylaşımlar yapıp üzüldüğünü söylüyorsun. Sonra da parti. Alevli pasta da gelecek mi" diye tepki gösterdi.

 

 

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'a parti tepkisi! Orman yangınları sürerken.... ile ilgili etiketler Yağmur Ünal Türkan Şoray Yangın Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.