Türk uçakları sınır ötesinde vurdu! 4 PKK'lı öldürüldü...

Türk Silahlı Kuvvetleri Irak'ın kuzeyinde bulunan Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerindeki terör hedeflerinin hava kuvvetlerine ait uçaklarca vurulduğunu açıkladı. Harekatta 4 terörist öldürüldü, 24 hedef imha edildi...

TSK Irak'ın kuzeyinde bulunan Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerindeki terör hedeflerinin 27 Haziran tarihinde hava kuvvetlerine ait uçaklarca vurulduğunu açıkladı.

Hava harekatında 4 teröristin öldürüldüğünü belirten TSK, 7 barınma yeri, 4 silah mevzi, 11 mağara ile 2 doçka uçak savar silahının imha edildiğini belirtti.

TSK'dan yapılan açıklamada;

"27 Temmuz 2017 günü Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerinde hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerimize saldırı hazırlığı içerisinde olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen dört BTÖ mensubu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekâtı sonucunda etkisiz hale getirilmiş, ayrıca bölgedeki teröristler tarafından kullanılan 7 barınma yeri, 4 silah mevzi, 11 mağara ve 2 Doçka silahı imha edilmiştir.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

denildi...

Türk uçakları sınır ötesinde vurdu! 4 PKK'lı öldürüldü... ile ilgili etiketler TSK PKK hava harekatı zap avaşin-basyan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.