Türk Telekom'dan bayram kampanyası: Bu işlemi yapanlara tek SMS ile para iadesi

Türk Telekom, bayramda otobüs ile yolculuk yapacak aboneleri için yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya detaylarına göre, otobüs bileti alımlarında 150 TL ve üzeri harcamalarda 30 TL indirim sağlanacak. Otobüs bileti kampanyası 15 Haziran tarihine kadar geçerli olacak ve Türk Telekom bireysel mobil, internet, ev telefonu ve Tivibu müşterilerine özel en uygun uygulamasından sağlanacak. İşte detaylar...

Türk Telekom, otobüs bileti alımlarında 150 TL ve üzeri harcamalarda 30 TL indirim sağlayan bir kampanya başlattığını duyurdu.

Türk Telekom'dan bayram kampanyası: Bu işlemi yapanlara tek SMS ile para iadesi

Türk Telekom'un kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, çeşitli yöntemlerle kampanya kodunu elde edebilirler. Türk Telekom Uygulaması üzerinden "Şifre Al" butonuna tıklayarak ya da cep telefonlarından ENUYGUN boşluk TCKN yazıp 6262'ye kısa mesaj göndererek kampanya kodunu alabilirler. Bu kod, Enuygun ödeme sayfasında yer alan "İndirim Kodu Kullan" alanına girilerek kullanılabilir.

Türk Telekom'dan bayram kampanyası: Bu işlemi yapanlara tek SMS ile para iadesi ile ilgili etiketler ekonomi Türk Telekom
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.