Türk Telekom'da Erdem Can ile yollar ayrıldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom, Başantrenör Erdem Can ile yollarının ayrıldığını açıkladı. Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider bitiren Türk Telekom, play-off yarı finalinde Pınar Karşıyaka'ya mağlup olmuştu. Erdem Can'ın ekibi, EuroCup finalinde ise İspanyol ekibi Gran Canaria'ya yenilerek organizasyonu ikinci sırada tamamlamıştı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan ve EuroCup'ta final oynayan Türk Telekom'da, Başantrenör Erdem Can ile yollar ayrıldı.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, "Teşekkürler Erdem Can! Türk Telekom Basketbol Takımı Başantrenörü olarak görev yapan Erdem Can ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine yeni yolculuğunda başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Türk Telekom'da Erdem Can ile yollar ayrıldı

Türk Telekom'da Erdem Can ile yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Basketbol Türk Telekom
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.