Türk Telekom GAMEON turnuva serisinin 4. oyunu CS:GO: Kayıtlar başladı!

Oyun tutkunlarının dijitaldeki deneyimini zenginleştiren ve büyük bir heyecanla beklediği Türk Telekom GAMEON'un düzenlediği 2022 Espor Turnuva serisinin dördüncüsü CS:GO Eylül ayı turnuvası başlıyor.

GAMEON spor tutkunlarının buluşacağı ve 6 ay devam edecek espor turnuva serisinin üçüncü oyunu olan CS:GO başlıyor! Turnuva 5 kişilik takımlarla oynanacak olup, 128 takım ay sonundaki büyük finale katılabilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Kural setinde yer alan katılım şartlarını tamamlayan ilk 128 takım, turnuvada mücadele etme hakkına sahip olacak. Turnuvaya kabul edilen takımlar, 22 Eylül Perşembe günü GAMEON sosyal medya hesaplarından ve GAMEON Discord sunucusundan duyurulacak.

GAMEON 2022 ESPOR TURNUVASI CS:GO

GAMEON espor turnuvası serisinin üçüncü oyunu CS:GO için kayıtlar 5-21 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Elemeler ise 23-24 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Büyük final ise 25 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

GAMEON 2022 ESPOR TURNUVASI CS:GO HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Türk Telekom GAMEON turnuva serisinin 4. oyunu CS:GO: Kayıtlar başladı!

TURNUVA FORMATI

1. Eleme Turu: 23 Eylül 18:00

Eşleşme tablosunda rakip olan 128 takım, kural setinde belirtilen 7 haritadan tek harita kalana kadar sırayla yasaklama yapacak. Tek harita üzerinden oynanacak mücadeleyi kazanan 64 takım bir üst turda mücadele etme hakkı elde edecek.

2. Eleme Turu: 23 Eylül 20:00

Eşleşme tablosunda rakip olan 64 takım, kural setinde belirtilen 7 haritadan tek harita kalana kadar sırayla yasaklama yapacak. Tek harita üzerinden oynanacak mücadeleyi kazanan 32 takım bir üst turda mücadele etme hakkı elde edecek.

3. Eleme Turu: 23 Eylül 22:00

Eşleşme tablosunda rakip olan 32 takım, kural setinde belirtilen 7 haritadan tek harita kalana kadar sırayla yasaklama yapacak. Tek harita üzerinden oynanacak mücadeleyi kazanan 16 takım bir üst turda mücadele etme hakkı elde edecek.

4. Eleme Turu: 24 Eylül 18:00

Eşleşme tablosunda rakip olan 16 takım, kural setinde belirtilen 7 haritadan tek harita kalana kadar sırayla yasaklama yapacak. Tek harita üzerinden oynanacak mücadeleyi kazanan 8 takım bir üst turda mücadele etme hakkı elde edecek.

5. Eleme Turu: 24 Eylül 20:00

Eşleşme tablosunda rakip olan 8 takım, kural setinde belirtilen 7 haritadan tek harita kalana kadar sırayla yasaklama yapacak. Tek harita üzerinden oynanacak mücadeleyi kazanan 4 takım bir üst turda mücadele etme hakkı elde edecek.

Yarı Final ve Final: 25 Eylül 19:00

5. eleme turundan yükselen 4 takım canlı yayında oynanacak yarı final karşılaşmalarında, kural setinde belirtilen 7 haritadan üç harita kalana kadar sırayla yasaklama yapacak.

Kazanan 2 takım kural setinde belirtilen 7 haritadan üç harita kalana kadar sırayla yasaklama yapacak. Şampiyonluk için mücadele edip, ay finalinin ödüllerini kazanmak için kozlarını paylaşacaklar.

Yarı finalde kaybeden takımlar, üçüncülük maçı için mücadele edecek. Üçüncülük maçında kazanan takım, finalde oynayan iki takım ile birlikte yıl sonu finaline katılma hakkı kazanacak.

 

 

Türk Telekom GAMEON turnuva serisinin 4. oyunu CS:GO: Kayıtlar başladı! ile ilgili etiketler Türk Telekom GAMEON oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.