Türk Telekom çağrı merkezine evden çalışabilecek personel alımı! İşte Türk Telekom başvuru şartları!

Türk Telekom personel alımını 2022 yılında farklı bir strateji altında planladı. Buna göre; 81 il genelinde yayımlanan ilanlar doğrultusunda personel alımı yapılacak olan şehir ve unvan tablosu paylaşıma açıldı. Özgür çalışma modeli ile başvurular resmen başladı. İşte, Türk Telekom personel alımı için başvuru şartları…

Türk Telekom 2022 yılında özgür çalışma modeli ile personel alımı için başvuruların başladığını resmen açıkladı. Bu doğrultuda 81 ili kapsayan ilanlar ile başvurunuzu yaparak sizde yeni yılda iş sahibi olabilir ya da işinizden memnun değilseniz Türk Telekom bünyesinde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Türk Telekom’un özgür çalışma modeli kapsamında 81 şehirde evden çalışabilirsiniz. Ayrıca İstanbul, Erzincan, Diyarbakır, İzmir, Ankara, Karaman, Adıyaman, Çorum, Giresun, Kırıkkale, Ordu ve Van illerinde gerçekleşen personel alımları ile iş yerinde de çalışma üzere başvuruda bulunabilirsiniz.

Türk Telekom Personel Alımı Başvuru Şartları

Türk Telekom’da çalışmak istiyorsanız öncelikle telefonda etkili bir iletişim yeteneğiniz olması gerekmektedir. Diksiyonu düzgün, ifade biçimine güvenen, iş motivasyonu yüksek ve hedef odaklı, zaman yönetiminde hassas, vardiya sisteminde günün farklı zaman dilimlerinde çalışmaya açık olanların başvuruları kabul edilmektedir.

Türk Telekom çağrı merkezine evden çalışabilecek personel alımı! İşte Türk Telekom başvuru şartları!

En az lise mezunu, MS Office programlarını etkin bir biçimde kullanabilen, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya 2 yıl tecilli olanlar, Diyarbakır’da yaşıyor ya da yaşayabilecek, son 1 ay içerisinde SGK girişi olmayan adaylar tercih ediliyor.

Başvurular için tıklayınız...

Türk Telekom çağrı merkezine evden çalışabilecek personel alımı! İşte Türk Telekom başvuru şartları! ile ilgili etiketler Türk Telekom çağrı merkezi personel alımı başvuru şartları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.