El çek tabip sinem üstünden...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Kapatılsın' dediği ve günlerdir Türkiye'nin gündeminde olan Türk Tabipler Birliği'nden (TTB) tepki çeken bir açıklama geldi. Salgın döneminde önemi bir kez daha anlaşılan şehir hastanelerini karalamaya çalışan İzmir Tabip Odası Başkanı Lütfi Çamlı, hastanelerin pandemiyle mücadelede çözüm olamayacağını söyledi..

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "hayalim" olarak nitelendirdiği şehir hastanelerinin yapımına hız verdi.

Son yıllarda yurdun dört bir yanına muhalefetin itirazlarına rağmen yapılan şehir hastanelerinin önemi, koronavirüs salgınının olduğu dönemde iyice anlaşıldı. Dünyayı kendine hayran bırakan beş yıldızlı otel konforundaki şehir hastaneleri, Türk Tabipler Birliği'ni memnun etmedi.

PKK AJANSINA KONUŞTU

Terör örgütü PKK'nın yayın organı olarak bilinen Mezopotamya Ajansı'na konuşan İzmir Tabip Odası Başkanı Lütfi Çamlı, "Şehir hastaneleri pandemiyle mücadelede bir çözüm olmayacak." dedi.

Çamlı, haberin devamında da şehir hastaneleriyle ilgili farklı suçlamalar ortaya attı ve ne kadar hastane açılırsa açılsın işe yaramayacağını ifade etti.

BAHÇELİ'DEN 'KAPATILSIN' ÇIKIŞI

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde Türk Tabipler Birliği'nin kapatılmasını istemişti. CHP ve HDP ise bu önerinin karşısında durdu.

 

El çek tabip sinem üstünden... ile ilgili etiketler TTB türk tabipler birliği şehir hastanesi pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.