Türk Silahlı Kuvvetleri, Mavi Vatan'ın güçlü savunmasına güç kattı!

Türk Silahlı Kuvvetleri, her geçen gün daha da güçlenmeye devam ediyor. Mavi Vatan'ın savunması için kritik önem arz eden P-72 deniz karakol uçaklarından üçüncüsü de kabul testlerini geçerek envantere girdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), P-72 deniz karakol uçaklarından üçüncüsünün kabul testlerinin başarıyla icra edildiğini açıkladı.

BAKANLIK, MÜJDEYİ TWİTTER ÜZERİNDEN DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Deniz Kuvvetlerimizin Mavi Vatanımızdaki etkinliğine önemli katkılar sağlayan P-72 deniz karakol uçaklarından üçüncüsünün kabul testleri, Meltem-3 Projesi kapsamında 6 Temmuz 2021’de başarıyla icra edildi' denildi.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri, Mavi Vatan'ın güçlü savunmasına güç kattı! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Mavi Vatan p-72 p72 deniz karakol uçağı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.