Türk savaş uçakları Münbiç'i vurdu mu?

Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla devam ederken Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet çok önemli bir iddiayı takipçileriyle paylaştı.

Acet Türk savaş uçaklarının Menbiç'teki terör hedeflerini vurduğu şeklinde iddialar olduğunu belirterek takipçileri ile ''PKK'nın haber ajansı Türk savaş uçaklarının Menbiç'teki PKK hedeflerini vurduğunu yazmış. O kadar yalan dolan haber içinde itibar edilir mi bilmem ama insanın inanası geliyor yine de.'' ifadelerini paylaştı.

METE YARAR: DUYUMLAR ALIYORUZ

Öte yandan, Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın programının konuklarından SuperHaber yazarı Mete Yarar söz konusu iddialara ilişkin duyumlar aldıklarını ifade ettiler.

Mete Yarar, iddiayla ilgili "Münbiç civarından Afrin'e geçecek olan büyük bir PKK grubunun, yani takviyeye gidecek olan bir grupla ilgili bir istihbarat alındığı ve Münbiç kırsalında bulunduğu söyleniyor" ifadelerini kullandı.

Türk savaş uçakları Münbiç'i vurdu mu? ile ilgili etiketler Münbiç Türkiye mehmet acet savaş uçakları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.