Türk Sanat Müziği sanatçısı Dursun Karaca hayatını kaybetti

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'felaket tellalı' olarak anılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Türk Sanat Müziği sanatçılarından Dursun Karaca'nın vefat ettiğini açıkladı.

Türk Sanat Müziği sanatçılarından Dursun Karaca hayatını kaybetti. TRT repertuarında çok sayıda bestesi bulunan Dursun Karaca'nın vefat haberini, ses sanatçısı Onur Akay duyurdu.

Türk Sanat Müziği önemli bestekarlarından birini kaybetti. Dursun Karaca'nın acı haberini, Türk Sanat Müziği sanatçılarından Onur Akay duyurdu. Akay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Bitmemiş Gibi" ve Zeki Müren’in yorumladığı "Beni Kalbinde Ara" gibi, TRT repertuvarında yer alan birçok sevilen eserin bestekârı Dursun Karaca’yı, bugün 4 Kasım 2022 Cuma günü kaybettik. Aynı zamanda 1984- 1989 yılları arasında İstanbul Sarıyer Belediyesi Başka Yardımcısı olarak görev yapmış, 1989 yılında MESAM Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği ve genel Sekreterliği görevine getirildi ve 2000 yılına kadar 11 yıl MESAM Genel Sekreteri olarak görev yaptı.''

dursun karaca

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Dursun Karaca, 05 Kasım 2022 Cumartesi günü Sarıyer Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Dursun Karaca hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Onur Akay Dursun Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.