'Türk ordusu satıldı' demişti! CHP'li Ali Mahir Başarır'ın fezlekesi Meclis'te

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, büyük tepki çeken 'Devletin ordusu Katar'a satılmıştır' sözleri ile ilgili dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezleke TBMM'ye gönderildi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, bir televizyon programında 'Tank-Palet Fabrikası' tartışmaları esnasında skandal kelimeler kullanarak 'Türk ordusu Katar'a satılmıştır' demişti. Türkiye'yi ayağa kaldıran bu sözlere siyasilerden de tepki yağmıştı.

 BAŞARIR İÇİN HAZIRLANAN FEZLEKE TBMM'YE ULAŞTI

Bu gelişmeler sonrasında Başarır hakkında soruşturma başlatılmıştı. CHP'li vekil ile ilgili süren fezleke çalışmalarında yeni bir gelişme yaşandı. Başarır'ın dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezleke TBMM'ye ulaştı.

'Türk ordusu satıldı' demişti! CHP'li Ali Mahir Başarır'ın fezlekesi Meclis'te ile ilgili etiketler TBMM Meclis CHP Ali Mahir Başarır fezleke
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.