Türk manken Adem Güzel, sahte hesap sayesinde aşkı buldu!

Türk manken Adem Güzel, sosyal medyada çalınan fotoğrafları sayesinde aşkını hayatının aşkını buldu. Bu aşk İngiltere gazetelerinde haber oldu.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Londra'da yaşayan Emma Perrier (33), bir çöpçatanlık sitesinde Ronaldo Scicluna isimli İtalyan asıllı bir teknisyenle sohbet etmeye başladı. Ancak aradan geçen 6 aya rağmen yakışıklı teknisyen, bir türlü buluşmaya yanaşmıyordu. Teknisyenin başka birine ait fotoğraflar kullandığı ortaya çıktı.

sahte-hesaptan-ask-cikti--10105336

CİHANGİR'DEN LONDRA'YA

Genç kadın, fotoğrafların sahibi manken Adem Güzel'i (35) buldu, "Sahte hesaplar fotoğraflarını çalıyor" yazdı. O sırada Cihangir'de yaşayan Adem Güzel, mesaja karşılık verince ikili arasında uzak mesafeli bir ilişki başladı.

--10105223

Adem Güzel, 7 ay önce Emma ile tanışmaya Londra'ya gitti. Çift, buluştuktan sonra ayrılamadı.

Türk manken Adem Güzel, sahte hesap sayesinde aşkı buldu! ile ilgili etiketler Londra İtalyan manken adem güzel emma sahte hesap çalıntı fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.