Türk Kızılayı, Batı Şeria'daki yoksul ailelerin yüzünü güldürdü!

Türk Kızılayı, Ramazan ayı kapsamında işgal Filistinlilere yardım eli uzattı. Batı Şeria’nın güneyindeki El- Halil kentinde Filistinli ailelere temel gıda yardımı yapan Türk Kızılayı ekipleri, güleryüzleri ve iyi niyetleriyle Filistinlilerin içini ısıttı, sıcak kareler ortaya çıktı.

Türk Kızılayı, Ramazan ayında İsrail’de Batı Şeria’nın güneyindeki El- Halil kentinde Filistinli ailelere temel gıda yardımı yaptı.

TÜRK KIZILAYI'NDAN 'RAMAZAN BOYUNCA YETECEK' YEMEK YARDIMI

Türk Kızılayı, Ramazan ayında da dünyanın birçok yerinde ihtiyacı olan kimselere yardım ulaştırmaya devam ediyor. Türk Kızılayı, İsrail’de de Batı Şeria’nın güneyindeki El-Halil kentinde yoksul Filistinli ailelere Ramazan ayı boyunca yetecek temel gıda yardımı yaptı.

'DÜNYANIN TÜM ÜLKELERİNDE YOKSUL KİMSELERE YARDIM ETMEYE DEVAM EDİYORUZ'

Türk Kızılayı Genel Müdür Danışmanı Yasir Feten, dünyanın tüm ülkelerinde bulunan yoksul kimselere yardım etmeye devam ettiklerini belirterek, “Ramazan’da biz bu sene bir kampanya başlattık. Az çok demeden paylaşan tüm kalplere hilal olsun kampanyası. Bu kampanyayla birlikte biz dünyanın birçok yerinde Ramazan faaliyetleri sunuyoruz. Burada da biz Filistin’e geldik. Türkiye’den Filistin’e geldik. Şuanda El-Halil bölgesinde bulunmaktayız. Kudüs’te ki yardımlarımızın dün dağıtımını gerçekleştirdik. Bir yandan iftar dağıtımlarımız günlük olarak devam etmekte. Aynı şekilde gıda kolisi yardımlarını da peyder pey aşamalı olarak devam etmekte. Bunun yanında Gazze’de çalışmalarımız aynı şekilde sürmekte. Gerek aş evi gerek gıda kolisi yardımları. Bizde burada El-Halil’de ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

SuperHaber

Kaynak: İHA

Türk Kızılayı, Batı Şeria'daki yoksul ailelerin yüzünü güldürdü! ile ilgili etiketler Filistin Gıda batı şeria el-halil yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.