Türk jetleri PKK'lı hainleri K.Irak'ta imha etti!

Genelkurmay Başkanlığı sosyal medya hesabından Irak'ın kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesinde 10 teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

TSK'dan yapılan açıklamada,

"Irak kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesine yönelik 24 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde, bölücü terör örgütü mensubu silahlı 10 terörist etkisiz hale getirilmiştir."

 denildi. 

 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden dün akşam yapılan açıklamada ise,

"Irak kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan ve Gara bölgelerine yönelik 24 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde, teröristler tarafından barınak, sığınak ve silah mevzi olarak kullanılan 9 hedef imha edilmiştir." 

denilmişti. 

Bu arada, TSK'dan Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen operasyonlara ilişkin bir de video bilgi paylaşıldı. 

Paylaşımda "Irak kuzeyi/Hakurk bölgesinde devam eden operasyonlarda, Irak topraklarında teröristler tarafından kurulup kullanılan bir teleferik imha edilmiştir." denildi.

Türk jetleri PKK'lı hainleri K.Irak'ta imha etti! ile ilgili etiketler TSK Kuzey Irak Hakurk avaşin basyan hava harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.