Türk jetleri Irak'ın kuzeyindeki terör kamplarını vurdu!

TSK, Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk, Avaşin, Basyan bölgelerinde saldırı hazırlığında olan teröristlere yönelik hava harekatı düzenledi. Yapılan açıklamada 4 hedefin imha edildiği kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, 1 Şubat tarihinde Irak'ın kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üslenme, barınma ve hazırlık amacıyla kullanılan 3 ayrı bölgedeki 4 hedefin savaş uçaklarınca imha edildiğini açıkladı. İşte TSK'nın açıklaması;

"Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edilmektedir.

Irak Kuzeyi Hakurk /Avaşin/Basyan bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile karakol/üs bölgelerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 01 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde, teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan 4 hedef imha edilmiştir.

Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

Türk jetleri Irak'ın kuzeyindeki terör kamplarını vurdu! ile ilgili etiketler TSK Hakurk hava harekatı avaşin basyan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.