Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz talep toplama tarihleri ne zaman?

Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz işlemlerinin ne zaman yapılacağı merak edilirken 4 ay öncesinde 1 liradan satılan hisselerin 11 liradan halk arz edildiği iddiaları geldi. 15 günde hisseler 31 liraya kadar fırlarken borsa tarihine geçecek halka arzın perde arkası çok konuşuldu.

Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arzın hisse fiyatları ve borsa kodu gündemde. Ekonomi dünyası tarafından büyük bir ilgi ile süre gelen takipte Battal Holding bünyesinde bulunan Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz işlemleri gerçekleştirildi.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) 18 Şubat 2021'de onay verdiği Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz talep toplama tarihleri de yakından takip edildi.

Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz talep toplama ne zaman?

Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz için talep toplama tarihlerinin 25-26 Şubat 2021 olduğu ifade edildi.

Türk İlaç ve Serum Sanayi şirketi sermayesinin 77.05 milyon liraya kadar yükseltileceği ve şirketin hali hazırdaki sermayesinin de 13.4 milyon liralık bölümünün halka arz edileceği açıklandı. Talep toplaması tamamlanan Türk İlaç ve Serum Sanayii halka arzda toplam 23.450.000 adet hisse halka arz edilmiş olacak ve bununla beraberde söz konusu işlemler SPK haftalık bülteninde yer alacak.

Toplanan talebin fazla olması durumunda Mehmet Berat Battal’ın sahip olduğu 2.000.000 TL nominal değerli 2.000.000 adet (B) grubu payın ek satışı gerçekleştirilebilecek.

Türk İlaç ve Serum Sanayi hisseleri Borsa İstanbul’da TRILC kodu ile işlem görecek.

Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz talep toplama tarihleri ne zaman? ile ilgili etiketler Türk İlaç ve Serum Sanayi halka arz talep toplama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.