Türk Hava Yolları'ndan depremzede vatandaşlara iş imkanı

Türk Hava Yolları, depremden etkilenen vatandaşlara yönelik yeni bir işe alım ilanı açtı. THY'nin "kariyer.thy.com" uzantılı internet portalında yayınlanan ilanda yer alan ilana göre depremlerden etkilenen vatandaşlar, kabin memuru olarak görev yapma imkanı verecek "afetzede ilanına" başvurularak başvuru yapılabilecek. İşte başvuru şartları ve son başvuru tarihi...

Türk Hava Yolları, depremlerden etkilenen vatandaşlara kabin memuru olarak görev yapma imkanı verecek işe alım ilanı açtı.

Türk Hava Yolları'ndan depremzede vatandaşlara iş imkanı

TÜRK HAVA YOLLARI AFETZEDE İLANINA BAŞVURU ŞARTLARI 

"Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. 1 Ocak 1988 ve 31 Aralık 2003 arasında doğmuş olmak. En az lise mezunu olmak. İngilizce bilmek. Daha önce THY AO veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak."

İlana, 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'na göre depremlerden etkilenen iller olarak kabul edilen Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ'da kendisi ve/veya 1. dereceden yakını (anne, baba, kardeş eş ya da çocuk) "afetzede" olarak değerlendirilen adaylar başvuru yapabilecek.

Başvuruların 27 Nisan Perşembe günü saat 16.00'a kadar alınacağı ilana ilişkin detaylı bilgilere "https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar/" adresinden ulaşılabilir.

Türk Hava Yolları'ndan depremzede vatandaşlara iş imkanı ile ilgili etiketler ekonomi THY
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.