Türk Hava Yolları'dan Beşiktaşlılara müjde

Beşiktaş’ın 28 Mayıs Pazar günü Gaziantep ile oynayacağı maç için futbolseverler uçak bileti almak için hücum etti. Türk Hava Yolları artan talep nedeniyle maç günü için 5 ek sefer koydu. Beşiktaş maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor deplasmanında şampiyonluk maçına çıkacak olan Beşiktaş taraftarına müjdeli haber Türk Hava Yolları'ndan geldi. Ligin en uzak deplasmanlarında biri olan Antep deplasmanına gidecek siyah beyazlı taraftarlar için Türk Hava Yolları 5 ek sefer açtığı duyurdu. Bu seferler sayesinde Beşiktaş taraftarı maç için 1 gün önceden yola çıkmak zorunda kalmayacak.

Halen THY ile en ucuz uçak bileti tek yön 170,99 TL. Bu uçak İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 00.25’te kalkıp Gaziantep’e saat 02.00’de iniyor. Gün içinde ise İstanbul’dan 08.50 ve Ankara’dan 10.00 uçaklarında yer yok. Konulan ek seferlerde ise bilet ücretleri tek yön 310,99 TL’den başlıyor. Business uçmak isterseniz tek yön fiyatlar 488,99 TL.

Pegasus Havayolları’nda ise aynı gün için en ucuz bilet fiyatı 00.05’teki uçuş için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 123,99 TL. Gün içinde 176,99 TL’ye kadar çıkıyor. Onur Havayolları ise Gaziantep’e gece uçuyor. 23.30’da cumartesi günü kalkan uçakta bilet fiyatı 204,07 TL. AtlasGlobal’in ise bir gün önce 21.35’te kalkan uçağı için en ucuz bilet fiyatı 163 TL.

Türk Hava Yolları'dan Beşiktaşlılara müjde ile ilgili etiketler Beşiktaş Türk Hava Yolları Gaziantepspor ek sefer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.