Türk Hava Yolları ve Emlak Konut ortak projesine rekor başvuru

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için hayata geçirdiği Arnavutköy projesine 450 binin üzerinde başvuru yapıldı. 13 bin konutun hak sahipleri kura üzerinden belirleneceği duyurulurken, aylık ödemelerin 7 bin 500 liradan başlayacağı açıklandı. İşte detaylar....

Emlak Konut  ve Türk Hava Yolları'nın Arnavutköy'de hayata geçireceği 13 bin konutluk proje için iki haftada 450 bini aşkın başvuru yapıldı.

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut ortak projesine rekor başvuru

Hak sahiplerinin önümüzdeki günlerde belirleneceği projede alıcılara 120 ay vade imkanı sulunacak ve aylık taksitler 7 bin 500 liradan başlayacak.

Kampanyaya İstanbul'da sadece ilk evini alacak vatandaşların müracaat ettiğini söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, 

"Toplamda 13 bin bağımsız bölümün yer aldığı 'Yenişehir Evleri Arnavutköy' projesini büyük bir kent vizyonuyla, mahalle kültürünü yansıtan yatay mimari anlayışıyla tasarladık. Türk Hava Yolları ile işbirliği içinde yürüttüğümüz bu projemizi, güvenli yapıların yanı sıra, estetik ve yenilikçi dokunuşlarla, sıfır atık altyapısına sahip modern bir yaşam alanı olarak geliştirdik. Toplamda 450 binin üzerinde başvuru aldık" dedi..

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut ortak projesine rekor başvuru ile ilgili etiketler emlak Türk Hava Yolları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.