Türk Hava Yolları Teknik A.Ş faaliyetleriyle çevreyi korumaya devam ediyor

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş şirket bünyesinde çevreci faaliyetlerini harekete geçirerek, çevreyi korumaya devam ediyor. Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre; yaklaşık 10 bin kişilik çalışanıyla şirket, karbon ayak izini azaltmak ve yerel toplulukları desteklemek amacıyla 2022 yılında birçok geri dönüşüm faaliyetine imza attı. İşte detaylar...

Dünyanın önde gelen uçak ve komponent bakım şirketi Türk Hava Yolları Teknik A.Ş şirket bünyesinde çevreci faaliyetlerini harekete geçirerek, çevreyi korumaya devam ediyor.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş faaliyetleriyle çevreyi korumaya devam ediyor

Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 10 bin kişilik çalışanıyla şirket, karbon ayak izini azaltmak ve yerel toplulukları desteklemek amacıyla 2022 yılında birçok geri dönüşüm faaliyetine imza attı.

İstanbul Havalimanı, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı tesislerinde kurduğu atık toplama noktaları sayesinde 19 bin 820 kilogram elektronik atığın geri dönüşümünü sağlayan şirket, elde ettiği bu kazanım sonucunda Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bulunan Türkiye Maarif Vakfı'nın "teknoloji sınıfı" kampanyasına bağışta bulundu.

Yeşil bina ve sürdürülebilirlik standartlarına uygunluğu tescillenen İstanbul Havalimanı üs bakım hangarlarındaki yağmur suyu toplama sistemleri sayesinde günlük kullanım suyu elde eden şirket, 2022 yılında tehlikeli atıkları geri dönüştürerek 67 futbol sahası büyüklüğünde bir toprak alanın kirlenmesine engel oldu.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş faaliyetleriyle çevreyi korumaya devam ediyor ile ilgili etiketler ekonomi THY Türk Hava Yolları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.