Türk Hava Yolları, Lübnan'a uçuşlarının 66'ncı yılını kutladı

Türk Hava Yolları, Lübnan uçuş noktasının açılışının 66. yıl dönümünü, başkent Beyrut'ta düzenlediği bir resepsiyonla kutladı.

Türk Hava Yolları (THY), Lübnan uçuş noktasının açılışının 66. yıl dönümünü, başkent Beyrut'ta düzenlediği bir resepsiyonla kutladı.

Beyrut'taki bir otelde düzenlenen resepsiyona Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Çağatay Erciyes, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu üyesi Ali Türker Pirtini, Lübnanlılar ve Lübnan'da yaşayan Türkiye vatandaşları katıldı.

Resepsiyona katılan herkese teşekkür eden Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 1951 yılında ilk uçuşun gerçekleştiği Lübnan'ın, kendileri için ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

Türk Hava Yolları'nın, Yunanistan'dan sonra en eski uçuş noktasının Lübnan olduğunu belirten Ekşi, Middle East Airlines (MEA) ile bugün imzalanan kod paylaşımı anlaşması sayesinde Lübnan uçuş noktasının daha aktif bir hat haline geleceğini vurguladı.

Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Erciyes de dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları ile tüm Türkiye'nin gurur duyduğunu belirterek, 66 yıldır verdiği hizmetle, Türkiye ile Lübnan ilişkilerine önemli katkısı olan THY'ye teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından, Türk Hava Yolları ile çalışan Lübnan'ın en başarılı turistik acentalarına ödülleri verildi.

Türk Hava Yolları ve MEA arasındaki ticari iş birliğinin genişletilmesini hedefleyen ve bugün imzalanan anlaşma, her iki havayolunun yolcularına, Lübnan ve Türkiye arasında daha fazla seyahat seçeneği sunulmasını amaçlıyor.

Türk Hava Yolları, Lübnan'a uçuşlarının 66'ncı yılını kutladı ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları Beyrut resepsiyon
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.