Türk Hava Yolları açıkladı, yurt dışı için biletler yüzde 20 birden indirime girdi! İşte şartlar

Yurt dışında yaşayanlar ya da yurt dışında sevdikleri olanlar için Türk Hava Yolları’nın kaçırılmaması gereken indirimli bilet kampanyası başladı. İşte Türk Hava Yolları’ndan indirimli bilet almak için yapılması gerekenler…

Havayolu taşımacılığı sektörünün en çok konuşulan markalarından biri olan Türk Hava Yolları, pandemide kaybettiği gücü hızla toparladı. Geçtiğimiz yılın en çok kazanılan havayolu taşımacılığı şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları, bu yıla da oldukça iyi veriler ile başladı. Özellikle müşterilerinin konforunu artırmak için çok sık kampanya düzenlediği bir yıl geçiren Türk Hava Yolları, bu kampanyalar arasına bir yenisini daha ekledi.

Müşterilerinin sadece uçuş konforunu değil, aynı zamanda mali konforunu da düşünen Türk Hava Yolları, son zamanlarda kampanyalarını sıklaştırdı. Bu kampanyalar kapsamında müşterilerine çok sayıda avantajlar sunan Türk Hava Yolları’nın yeni kampanyası da geçtiğimiz gün başladı. Türk Hava Yolları’nın hedefinde bu kez yurt dışı vardı.

TÜRK HAVA YOLLARI’NDA UÇUŞ İNDİRİMİ BAŞLADI

Yeni kampanyasını ‘Türkiye’de yazın tadı bir başka!’ mottosu ile hayata geçiren Türk Hava Yolları, Kanada çıkışlı olmak şartıyla 7 Mayıs 2023 tarihi ile 10 Eylül 2023 tarihleri arasındaki iki ve üzeri yetişkin seyahatlerinde uçuşların yüzde 20 indirimli sağlanabileceğini bildirdi. Ancak Türk Hava Yolları, birtakım şartlar belirledi.

Türk Hava Yolları’nın belirlediği ilk şart biletleme dönemi oldu. Seyahat dönemini 7 Mayıs 2023 ile 10 Eylül 2023 tarihleri arasında belirleyen Türk Hava Yolları, biletleme dönemini ise bu tarihten farklı olarak belirledi. Sadece 4 gün devam edecek bir kampanya başlatmış olan Türk Hava Yolları, biletleme dönemini ise 1 Şubat 2023 tarihi ile 5 Şubat 2023 tarihi arası olarak belirledi.

TÜRK HAVA YOLLARI’NIN KAMPANYASINA İLGİ VAR

Türk Hava Yolları açıkladı, yurt dışı için biletler yüzde 20 birden indirime girdi! İşte şartlar

İlgi gören kampanyalar düzenleyen Türk Hava Yolları, bu kampanyası kapsamında da ilgi görmeye başladı. Kampanyası kapsamında gerçekleştirilecek olan seyahatlerde en uzun konaklama süresinin 25 olduğunu bildiren Türk Hava Yolları, konaklama süresinde en az bir pazar günü geçirilmesinin şart olduğunu hatırlattı. İndirim oranının baz ücret üzerinden verileceğinin altını çizen Türk Hava Yolları, ücrete dahil olmayanları ise; havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçları olarak ilan etti.

Tüm bunlara ek olarak kampanyanın diğer kampanyalar ile birleştirilmesine izin vermeyeceğini bildiren Türk Hava Yolları, kampanyanın sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacağının altını çizdi. Bu kapsamda Türk Hava Yolları codeshare seferlerde, Star Alliance partner hava yolları uçuşlarında ve AnadoluJet uçuşlarında kampanyadan yararlanılamıyor.

Türk Hava Yolları açıkladı, yurt dışı için biletler yüzde 20 birden indirime girdi! İşte şartlar ile ilgili etiketler THY uçak bilet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.