Türk gezgin Berkan Bilgiç'i Hz. İsa'ya benzeten Koreliler zorla para vermeye çalıştı

Yaptığı videolarla ve sadece bileklik satarak 40 ülke gezmesiyle tanınan Türk gezgin Berkan Bilgiç'in Güney Kore'de başına oldukça ilginç bir olay geldi. Bilgiç'i Hz. İsa'ya benzeten Güney Koreliler zorla para vermeye çalıştı.

Tüm dünyada çektiği videolarla tanınan Türk gezgin Berkan Bilgiç videolarına ve gezmeye devam ediyor. Berkan Bilgiç'in Güney Kore'de başına ilginç bir olay geldi ve bu anları TikTok hesabından paylaştı.

HZ. İSA'YA BENZETTİLER VE PARA VERMEYE ÇALIŞTILAR

Güney Kore sokaklarında gezen Bilgiç, bir grup Koreli tarafından Hz. İsa'ya benzetilerek para verilmek istendi. Bilgiç, "Allah çarpsın, ben Müslümanım!" diyerek eğlenceli bir şekilde cevap verdi.

Sık sık Hz. İsa tasvirlerine benzetilen Berkan Bilgiç, "Güney Kore’de bu amca beni Hz.İsa ya benzettiği için para vermeye çalışıyor.Oynat bakalım????" sözleriyle olayı hesabında paylaştı.

@bilgicberkoo Güney Kore’de bu amca beni Hz.İsa ya benzettiği için para vermeye çalışıyor.Oynat bakalım😅 #hristiyan #güneykore #müslümanlık #bayramınızmübarekolsun #seoulkorea ♬ orijinal ses - Berkan Bilgiç

Türk gezgin Berkan Bilgiç'i Hz. İsa'ya benzeten Koreliler zorla para vermeye çalıştı ile ilgili etiketler Güney Kore Hz. İsa TikTok

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.