Türk genç, o başhekimin kurbanı mı oldu?

Almanya, koronavirüs tedavisi gören hastalarını enjekte ettiği ilaçla öldüren başhekimi konuşmaya devam ediyor. Korkunç olayın yaşandığı klinikte bir süre önce bir Türk'ün de yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Yaşamını yitiren gencin ailesinin kliniğe dava açtığı öğrenildi. Gencin başhekimin kurbanlarından birisi olup olmadığı merak ediliyor.

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Essen kentinde bulunan Essen Üniversitesi Kliniği’nde görevli 44 yaşındaki başhekimi, koronavirüs hastalarına öldürücü derecede ilaç verdiği iddiası ile tutuklanmıştı. Essen Savcılığı ve Essen Emniyet Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen soruşturmada, doktorun 47 ve 50 yaşlarında iki Covid-19 hastasına yasa dışı ilaç verdiği ve hastaların ölümüne neden olduğu belirtilmişti. Hakim karşısına çıkartılan başhekim ifadesinde, hastanın ve yakınlarının acısına son vermek istediği için böyle bir eyleme kalkıştığını ifade etmiş ve suçunu kabul etmişti.

Başhekimin iki hasta dışında, başka hastaları da öldürüp öldürmediği ise araştırılıyor. Klinikte, Almanya'daki Covid-19 hastaları dışında Hollanda ve İtalya gibi ülkelerden de hastalar tedavi ediliyordu.

TÜRK HASTA AYNI HASTANEDE ÖLDÜ

Geçtiğimiz aylarda tutuklanan başhekimin çalıştığı klinikte Covid-19 tedavisi gören Türk kökenli bir genç de hayatını kaybetmişti. Gencin ailesi hastaneye dava açmıştı. Olayın ardından Türk gencin de başhekimin kurbanlarından biri olup olmadığı sorusu akıllara geldi.

Başhekim hastalarına yasa dışı ilaç vermek ve hastaların ölümüne neden olmaktan suçlanıyor. Klinik yönetimi ise olaya ilişkin açıklamasında, konuyu açıklığa kavuşturmak için soruşturmayı yürüten yetkililerle birlikte çalıştıklarını ve doktorun görevden alındığını duyurdu.

 

Türk genç, o başhekimin kurbanı mı oldu? ile ilgili etiketler Almanya Hastane hastalarını öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.