Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim, GoldenFoot ödül törenine davet edildi

Türk futbolunun efsane isimlerinden olan başarılı teknik direktör Fatih Terim, 21 Aralık’ta Monaco’da düzenlenecek olan dünyanın en prestijli spor ödüllerinden biri olan GoldenFoot ödülünü alacak.

Fanatik’in haberine göre, A Milli Takım’ın ve Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim’e Monaco’da bu yıl 20. kez düzenlenecek olan GoldenFoot ödül törenine katılması için davet gönderildi. Başarılı teknik adam 21 Aralık’ta Monaco’da düzenlenecek olan gala gecesine katılarak ödül alacak. Tertiplenen gala gecesinde ödül alacak kişiler killi bir zemine ayak basarak, futbola kattıkları değeri somutlaştıracaklar.

BECKENBAUER, PELE, MARADONA GİBİ İSİMLER DE ÖDÜL ALMIŞTI

Fatih Terim, daha önceki efsaneler gibi ayak izini bıraktıktan sonra kısa bir de konuşma yapacak. Aralarında futbol dünyasının tanıdığı çok önemli isimlerin olduğu jüri tarafından belirlenen isimler, ödül töreninden bir yıl sonra yine Monaco'ya giderek, ayak izlerinin konumlandırıldığı bulvarı geziyor. Bugüne dek bu prestijli ödülü alanlar arasında Franz Beckenbauer,Di Stefano, George Best, Eric Cantona,Dassaev Puskas, Marcelo Lippi, Pele, Zidane ve Maradona gibi dünya futbolunun marka isimleri yer alıyor. Goldenfoot ödülleri futbolun efsanelerini yanı sıra halen aktif futbol yaşamını sürdüren ve en az 28 yaşındaki oyunculara da veriliyor.

Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim, GoldenFoot ödül törenine davet edildi ile ilgili etiketler Fatih Terim ödül
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.